Nagy meccsek lesznek a kézi BL-ben


Paris HB1.24  döntetlen11.50  THW Kiel5.50
A hétvége egyik legnagyobb rangadóját rendezik a kézilabda Bajnokok Ligájában. A két fél eddig ellentétes utat jár be a sorozatban: a hazaiaknak ennél szebben nem is alakulhatott volna az idei szezon, hisz a csoportot hibátlan teljesítménnyel vezetik a tavalyi BL döntős MKB Veszprém előtt.

A vendégek viszont egy megújulási folyamat közepén tartanak. A Filip Jicha hiánya miatt keletkezett űrt nem sikerült megoldani Mamelund leigazolásával, ami azért várható volt. A csapatkapitány elvesztése illetve a fiatalok beillesztése még nem halad a legjobb úton, ezt jelzi az ötödik helyezés a csoportban. Nicklas Landin, a világklasszis dán kapus leigazolása sem vált be eddig bár már mutat jeleket arra, hogy a régi magasságokba érhet.

Karabatic-ék számára kötelező a győzelem, hogy tartsák a távolságot a Veszprémmel szemben, de mint tudjuk ez nem mindig olyan egyszerű.

Tipp: Hazai @1.21


HC Vardar Skopje1.70  döntetlen9.00  FC Barcelona Intersport2.67
Talán még korai ezen gondolkodni, de aki itt nyer, az jelentős lépéselőnybe kerül a vetélytársaival szemben.

Előző hétvégén is rendkívül izgalmas, a végletekig kiélezett meccset játszottak a felek és a vendégek diadalmaskodtak 31-30 arányban. Ez a meccs azonban vezéráldozattal járt a Barcelona számára ugyanis Fillip Jicha megsérült és több hetet is igénybe vehet a felépülése, így értelemszerűen nem lesz ott a pályán a vasárnapi mérkőzésen. Ez azért is fájó a vendégeknek, mert Dani Sarmiento is legkorábban februárban lesz bevethető így elfogytak a csapat irányítói. Tűzoltás gyanánt a Veszprémből ismert Carlos Ruesgaval erősítettek, aki a rehabilitációja utána a B csapatban játszott. A legnagyobb kérdés az erőállapota, illetve a formája lehet.

A hazaiak ezzel szemben a Kolding ellen elszenvedett, nem várt vereség óta hozták a rangadóikat leszámítva a múlt heti mérkőzést, de akkor is kis híján pontot raboltak. Otthonukban azonban félelmetesek, gyakorlatilag mindenkin könnyedén átrobogtak Dibirov, és az egykoron Barcelona kapus Sterbik vezetésével.

Garantált a pokoli hangulat, több ezer fanatikussal is szembe kell néznie a vendégcsapatnak a bombaerős Vardaron kívül.

Tipp: Hazai @ 1.70

Eredő odds: 2.11