Két döntetlen hazai győzelemmel fűszerezve


Celta Vigo 1.92, döntetlen 3.45, Elche 4.15
A második fordulóban még nyerni tudott a Celta Vigo, ráadásul a Real Betis vendégeként. Azóta viszont csak döntetlenig jutottak, vagy még addig sem. Csütörtökön 2-1-es vereséget szenvedtek el Madridban, a Getafe pályáján. Most viszont az újonc ellen jó esélyeik vannak.

Ugyanis az Elche zsinórban két bajnokit elveszített, a Realtól és az Ossasunától is egyaránt 2-1-re kaptak ki. Ezt megelőzően három pontot szedtek össze, miután háromszor ikszeltek. Ebből egy döntetlen jött ösze idegenben, az Almería otthonában.

Tipp: Döntetlen @ 3.45

Espanyol 1.70, döntetlen 3.65, Getafe 5.25
Kikapott 2-1-re a hétközi fordulóban az Espanyol a Villareal pályáján, ez volt az első vereségük az őszi szezonban. Hazai környezetben eddig három bajnokit játszottak: két győzelem és egy döntetlen a mérlegük. A Valenciát és az Athletic Clubot győzték le, a Betis ellen 0-0-s döntetlent játszottak.

Mint arról már föntebb szó esett, nyert a Getafe csütörtökön, ez volt a második győzelmük a szezonban. Idegeben viszont nagyon régóta nem szereztek pontot, utoljára április elsején jött ez nekik össze, akkor a Betis otthonában értek el 0-0-s döntetlent.

Tipp: Az Espanyol nyeri a meccset @ 1.70

Real Betis 2.52, döntetlen 3.35, Villareal 2.80
A Betis is csak egyszer tudott nyerni ezidáig a bajnokságban, akkor a Valenciát verték el 3-1-re otthon. Ezt követően viszont csak egy Granada elleni 0-0-s döntetlenre futotta erejükből, illetve egy 2-1-es vereségre a hétközi fordulóban az Athletic Club vendégeként.

A Villareal viszont még veretlen eddig, az Esponyol elleni győzelem mellet még két döntetlent és három győzelemet számlálhatnak. Ha a hosszútávú statisztikákat vesszük szemügyre, akkor láthatjuk, hogy ritkán nyernek idegenben, de egy pontra simán jók lehetnek most is.

Tipp: Döntetlen @ 3.35

A kombináció eredő szorzója @ 19.65