Mindenki megdöbbent Hosszú Katinka szavainak súlyától!


Na, nem Jakupcsek Gabriella menesztése a vihar epicentruma, ami komoly művihart kavart az emberekben!

A sokszorosan dicsőséges Hosszú Katinka kért szót és hát az összegyűlt sereg azt várta, hogy a Vas Lady elmondja milyen az élet, ha valaki mindig elsőként ér a célba… Ahogyan eddig megszoktuk. Tényleg, ha a Magyarország legsikeresebb, legtöbb dicsőséget szerző sportolónője megszólítja a népeket, hát akkor áhítattal kell figyelni őt. Nagyon kemény csaj, brutális, ahogyan dolgozik, ahogyan száguld a vízben.

Aztán egyszer csak, mint a versben: „Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik.”

Mindenki megdöbbent Hosszú Katinka szavainak súlyától! Az a szövetség kapott kemény kritikát, amely eddig a külvilág felé az ideális szervezet mintaképe volt. Ahol nincs baj, főként, hogy már Szepesi Nikolett is lejjebb vette teste kívánságlistáját.

Sorozatlövés a medencére, látványos hangbomba az uszodai állapotokra, kegyetlen őszinteség a felkészülési viszonyokra. A média napszámosai nem győzték újratervezni a tudósításokat, aztán legjobb megoldásként maradt Katinka mondatainak szimpla bemutatása.

Hogy mi van? Azt mondja a dédelgetett, hogy nem törődnek az úszókkal, akik félelmükben, a felhorkanást szankcionáló pénzmegvonás miatt, inkább csendben kushadnak?

Hóha? Mi ez, mi ez? Ez az egész egy fedett pályás Patyomkin falu, ahol semmi sem az, aminek látszik? Ahol a premier plánban aranyérmet nyakba akasztás csak csillogó művirág? Mögötte meg a szorongás gyomorgörcse? Jaj, ezt nem lehet elhinni! Egyre csak ömlik a sérelem, amire természetesen jön a vezetői reakció, hogy minden a legnagyobb rendben! Varázs meg búvárkamera is lesz akár százmillióért, és aztán dramaturgiailag Oscar-díjas fordulattal a legjobbak bankszámláján hirtelen megjelent egy elég szép összeg, ami persze, hogy naná, már hetek óta tartó folyamat eredményeként, de pont most lett aktuális!

A sajtóvihar másnapján pedig belobbant Cseh László értetlenkedése, ami az egészet annyira szürreálissá tette!

Fogadjunk, hogy most mindenki a kavarodást szakérti!

Fogadj karácsonyi Premier League meccsekre!