Klicsko még mindig nem hiszi el, ami vele történt


Ezt biztosan nem hiszem el, gondolhatta az ökölvívást csak a hírek szintjén érintő ember. Ő, aki soha sem hitt abban, hogy Klicskót valaki legyőzi. Igazából azt is elfelejtette, hogy milyen volt az élet az ukrán előtt. Szerinte Krisztussal együtt született és kiütött mindenkit a francba. Jöhetett kövér monstrum, keszeg gyors, fehér vagy színes bőrű, a vége egyértelmű volt: Klicskó nyert.

Most aztán jött egy angol csávó, akinek már a neve is roppantó. Ő Tyson, a Fury családból! A fater, aki maga is ökölvívó volt, fiával akart emléket állítani a legendás Vas Mike-nak! Ez azért még nem különösebben izzította be Vlagyimirt. Mert hát arcoskodtak ellene sokan. Aztán vagy kifeküdtek, vagy lepontozódtak a ringben, végül meg jól elfelejtődtek.

Ez a Fury viszont keményen kezdte a Klicskó elleni, annak idején még csak verbális csatát. Szépen megénekelte mindenki előtt, hogy elveszi az ukrán összes, de az összes létező övét, és még az ukrán óriás öltönyéből is kiöklözi a krokodilbőr derékszíjat. Ez a csóka minden lehetőséget elkapott, hogy üzenjen Klicskónak. Hol dinnyét lefejelve kódolta a bajnok sorsát, máskor pedig kijelentette, hogy az ukrán pusztán a szauna királya!!! Meg még azt is harsogta Fury, hogy ellenfele unalmas robot! Pont elégszer azt is, hogy gyáva.

Szóval a brit mindent beleadott, hogy szétcsapja ellenfele egóját. Klicsko erre azt mondta, hogy minden angol ökölvívó bolond és cseppet sem zavarja, hogy ilyen előjáték után kell bemennie az arénába. Hozzátette, hogy a ringben majd speciális terápiájával jól kigyógyítja. Ereje megvolt, korábbi ellenfelei rettegése már a ringben azonnal érezhetővé vált. Az ukrán nagyon szerette, ha hatalmas közönség előtt bokszolhat. A szurkolók ajnározó támogatása mindig őt erősítette, ellenfelét pedig gyengítette. Legutóbb is negyvenezren készültek az ünnepre. Néhányan súlyosan csalódtak!

Akik viszont az angolra fogadtak, nos, ők nem szomorkodtak, hiszen szép pénz esett a zsebükbe. Maga Tyson Fury is feltett 200 ezer fontot egy rokona segítségével, saját, ötszörös pénzt kínáló sikerére. Majd az osztozkodás után eltett 400 ezer fontot. A győztesnek járó ötmillió mellé!

Na, fogadjunk, hogy ezt senki sem gondolta!!!

Fogadj ökölvívásra!