Kezdődik a rájátszás!


Salzburg1.35  döntetlen6.00  Fehérvár5.75
A hazai csapat a lehető legjobb helyzetből indul neki ennek a rájátszásnak, hiszen az alapszakaszban az első helyen végzett, hat ponttal megelőzve a Linz-et. A mi fehérvári gárdánk pedig az utolsó (még playoffot jelentő) hatodik helyen csúszott be, így ők 0 ponttal indulnak neki az „új bajnokságnak” míg a Salzburg 4 egységgel már most a tabella élén áll.

A csapatok az idei bajnokságban négy mérkőzést játszottak már egymás ellen és az állás eddig 2-2, most valamelyik irányba elbillen ez a mérce. Gólzáporos meccseket vívnak, ugyanis öt találat született a legkevesebb találatot hozó találkozójukon és tíz a legeseménydúsabbon.

Az ALBA egyrészt annak köszönheti, hogy bekerült, hogy utolsó öt mérkőzésüket megnyerték és így faképnél tudták hagyni a hetedik helyen feltörekvő Bolzanót.

A salzburgi védőknek remélhetőleg most is meggyűlik majd a bajuk Sarauerrel, aki második lett az alapszakasz ponttáblázatán 48 pontjával. A következő fehérvári és Sarauer között viszont négy Salzburg játékos van: Hughes, Raffl, Sterling és Duncan. Előbbi 45 utóbbi három pedig 43 ponttal végzett.

Érdekes mérkőzésnek nézünk elébe, főleg ha utánanézünk az egymás ellen játszott meccseinek. Az alapszakasz győztes, és ezáltal esélyesebbnek tartott Salzburg és a rendkívüli formában lévő vendég Fehérvár is esélyes a győzelemre.

Tipp: Gólok 5,5 felett @ 1.65