Jégkorong: Megtörjük a sorozatot?


Olaszország2.10  döntetlen4.35  Magyarország2.55
Tavaly novemberben játszottunk az itáliai válogatottal utoljára és csak túlórában tudtak minket legyűrni, ebből meríthetünk. Az olaszoknak nem sikerült valami jól a tavaszi hangolódás a vb-re, ugyanis idén öt meccsből egyet tudtak csak megnyerni a felkészülés során. Bezzeg amint elkezdődött a világbajnokság megverték már a lengyeleket és az ukránokat, bár a nagy ellenfelük valószínűleg a kazahok lesznek és az lesz az igazi erőfelmérő.

Ám a mieink is be tudnak kavarni talán, megvertük a japánokat (4-2) majd csúnyán kikaptunk a kazahoktól (0-5), lövésünk is alig volt azon a meccsen, nemhogy esélyünk pontot rabolni. Emberhátrányokra kell majd odafigyelnünk és javítani az előző meccshez képest.

Jó hír, hogy az olaszok ellen már játszhat az eltiltáltását letöltő Sofron István, akinek góljaira igen nagy szükség lesz.

Tipp: Magyarország @ 2.10


Lengyelország1.60  döntetlen4.45  Ukrajna4.00
Lássuk azokat a csapatokat, akikkel még nem játszottunk, de az olaszok után jönnek ők is. A házigazda lengyelek 2-1-es vereséggel kezdték a tornát az olaszok ellenében, majd jöttek a japánok és 2-0-val átléptek rajtuk a harmadik harmadban lőtt góljaikkal. „Pontkirályuk” Kolusz egy gól és egy gólpasszal.

Az eredetileg rendezést elnyerő ukránok 5-2-vel kezdtek az kazahok ellen, természetesen mínuszba, aztán az olaszok ellen is kikaptak hosszabbításban 2-1-re, de ugye így szereztek egy pontot. Két hónappal ezelőtt játszották eddigi utolsó találkozójukat egymásellen, ahol szoros és gól gazdag, hosszabbításos vereséget szenvedtek a lengyelekkel szemben 6-5-re.

Tipp: Lengyelország @ 1.60

A nap harmadik mérkőzésén a Kazahsztán1.15 válogatottja az utolsó helyezett Japánnal9.50 mérkőzik meg. Érdemes rá hendikeppel fogadni, hiszen nagy tömés lesz a vége.

Most minden magyar gól öt ingyen pörgetést ér! Katt ide a részletekért!