Jégkorong: Meglehet a feljutás!


Ukrajna5.50  döntetlen5.15  Magyarország1.38
Tegnap 4-1-es győzelemmel hangoltak a mai mérkőzésre Chernomaz edző fiai. Az első harmad első percétől átvettük a kezdeményezést és 2-0-val fordultunk a második, majd a gólnélküli harmad után a harmadik harmadra is. Arra a játékrészre, melyet szintén megnyertük csak épp 2-1-re.

Így hat pontunk van két győzelemmel és egy vereséggel. A visszatérő Sofron nagyon fontos gólt szerzett az utolsó periódusban és reméljük, hasonlóképpen folytatja.

Mai ellenfelünk nem más, mint Ukrajna. Ukrajna gyengén kezdte a vb-t, de hát a kazahoktól nem szégyen kikapni (mi már csak tudjuk). A második mérkőzésükön az olaszok ellen még túlórára tudták menteni az állást ám ott Insam góljával végül kikaptak, de legalább kaptak egy pontot. Tegnap pedig a házigazdákkal mérhették össze erejüket, de az se jött nekik össze, 3-2-re kaptak ki.

A tavalyi divízió I.-es vb-n simán, 3-0-ra kikaptunk tőlük, amin ők a negyedik helyen futottak be, mi pedig ugye az ötödikek lettünk tavaly. Ám idén egy felkészülési torna alkalmával már összemérhettük velük tudásunkat és 6-5 arányban sikerült őket két vállra fektetni.

Ha a srácok komolyan gondolják a feljutást, márpedig ott van a lábunk előtt, akkor kötelező a győzelem.

Tipp: Gólok száma az első harmadban 1,5 alatt @ 1,69

Most minden magyar gól öt ingyen pörgetést ér! Katt ide a részletekért!