Jégkorong: Megismétlődik a csoda?


Kazahsztán1.33  döntetlen5.50  Magyarország6.00
Mindkét csapat győzelemmel kezdte a tornát, kazahok könnyen verték 5-2-vel az ukránokat, míg a Rich Chernomaz fiai a japánokat gyűrték le 4-2-re. A magyarok csak a mérkőzés vége előtt három perccel szerezték meg először a vezetést Banhamnek köszönhetően utána pedig sikerült is bebiztosítani egy üres kapus góllal a 2 pontot.

A kazahok idén még nem kaptak ki, igaz csak két meccset játszottak 2015-ben és mindegyiket az olaszok ellen és mindkét alkalommal kétgólos győzelem lett a vége. 2013-ban találkoztunk velük utoljára, és akkor nagy meglepetésre a mieink nyertek 2-1-re, ezzel életben tartatva reményeinket a feljutásra, ami később elúszott. A ellenfelünk egyébként tavaly még a nagyok között vitézkedett, de nem elég jól ahhoz, hogy bent maradjon az elitben így tehát idén a divízió 1/A világbajnokság jutott nekik, aminek mindenképp ők a legnagyobb esélyesei.

Nagyon jó lenne pontot csenni tőlük és a sok sérültünk, betegünk ellenére (gondolok itt Sikorcinra vagy Bartalisra) bármi megtörténhet, hiszen egyszer már megleptük őket.

Tipp: Gólok 5,5 felett @ 2.10

A játéknap másik két meccsén az olaszok1.36 az ukránok5.75 ellen játszanak, míg a japánok3.30 a házigazda lengyelekkel1.78 mérkőznek meg. 

Most minden magyar gól öt ingyen pörgetést ér! Katt ide a részletekért!