Jégkorong: A feljutásért játszunk a lengyelekkel


Magyarország2.30  döntetlen4.40  Lengyelország2.40
Elérkezett tehát a sorsdöntő mérkőzés a házigazda lengyelek ellen. Szombat este nyolckor mindenki kapcsolja be a tv-t és szurkoljon a fiúknak!

Csütörtökön csodával határos módon 0-2-ről fordítottunk az ukrán válogatott ellen, Sarauer kiváló játékának köszönhetően. Ezzel begyűjtöttük a kilencedik pontunkat is. Az esti meccsen Kazahsztán játszott a lengyelekkel és izgulhattunk – hiszen az utolsó percekig izgalmas volt – de végül 3-2-re nyertek a kazahok és így a házigazdának 6 pontja maradt. Ergo muszáj nyerniük ahhoz, hogy ők jussanak fel. A mieinknek viszont elég egy döntetlen is.

Utoljára februárban játszottunk Lengyelországgal egy felkészülési tornán, ahol 2-0-ra kaptunk ki. Azóta sokat fejlődött a csapat és a 6 pontos Sarauerre valamint az 5 pontos Kóder Dánielre támaszkodhatunk. Sofron is jó formában van, eltiltása óta két mérkőzést játszott és mindegyiken gólt lőtt. De a lengyeleknél is van egy nagyon veszélyes játékos, ügyelni kell majd Koluszra a védőinknek.

Már így is az elvártnál jobban teljesítenek a srácaink, de ha most buknánk el, azt hiszem, mindenki csalódna egy kicsit.

Tipp: Gólok a 3. harmadban 1,5 felett @ 1.77  

Most minden magyar gól öt ingyen pörgetést ér! Katt ide a részletekért!