Hoki vb: Ma vége a csoportkörnek


Lettország2.55  döntetlen3.30  Franciaország2.70
Többet vártak a lettektől az idei vb-n. Tavaly majdnem bejutottak a negyeddöntőkbe most viszont a kiesés ellen játszanak a franciák ellen. Lettországnak 4 pontja van, melyeket két hosszabbításos győzelemmel szereztek meg Ausztria illetve Svájc ellen.

A franciáknak egy győzelmük, azaz három pontjuk van, amit az osztrákok ellen szereztek meg egy sima 2-0-val.

A lettek Darzins és Daugavins játékában bízhatnak, kettejüknek összesen 15 pontjuk van. De Fleury öt gólt lőtt a franciák oldalán, ami a felét jelenti a találataiknak.

Amelyik csapat itt nyer, az bent marad és jövőre is kvalifikálja magát az oroszországi világbajnokságra.

Tipp: Első játékrész 1,5 gól alatt @ 1.49


USA1.75  döntetlen4.90 Szlovákia3.50
Nem sok esélye maradt a szlovákoknak a továbbjutásra, ugyanis az amerikai válogatottal találkoznak, akik az egyik legjobb formában vannak és komoly esélyessé léptek elő végső győztesként, miután az oroszokat megverték 4-2-re. Nem is csupán rajtuk múlik a továbbjutás, hiszen a fehéroroszok három ponttal mennek előttük és a jóval gyengébb norvégok ellen játszanak.

Az amerikaiak Nelson vezérletével haladnak a csoportgyőzelem felé, ő maga kilenc pontos és Lewis követi hét egységgel. A szlovákoknál Gaborik és Hudacek a pontkirály egyelőre négy illetve öt ponttal.

Egy éve a téli olimpián hatalmas pofont kaptak északi szomszédaink: 7-1 lett a vége annak a meccsnek. El tudjuk képzelni, hogy most se bízzák a véletlenre a tengerentúliak.

Tipp: USA -2,5 @ 3.55

Eredő odds: 5.29

Az utolsó játéknapon további négy mérkőzést rendeznek:

Kanada1.03 – Ausztria27.00

Norvégia3.40 – Fehéroroszország1.85

Csehország1.47 – Svájc5.05

Finnország3.30 – Oroszország1.88