EBEL: Lesz-e dobogó?


Fehérvár2.45  döntetlen4.00  Vienna Capitals2.35
A bécsi csapat akár vissza is vághat a múltkori vereségért: Odahaza verte meg őket a Fehérvár 3-2-es arányban, ahol kissé drámaira sikerült a mérkőzés vége, ugyanis az Alba megfordította a mérkőzést az utolsó harmadban. Nem is akárhogy! Öt másodperccel a végső dudaszó előtt sikerült Kovácsnak a hálóba juttatnia a korongot.

A Volán ezzel holtversenyben áll pont a Viennával és a Villacherrel a negyedik helyen. Két pontra van csak tőlük a Znojmo, akik pedig a Villacherhez látogatnak, szóval ismét elugorhatnak egymástól a csapatok. A harmadik találkozó egyébként az első helyért folyó párharcban résztvevők között fog zajlani, a Salzburg és a Linz között.

Szoros mérkőzésre lehet számítani ismét az Alba – Vienna meccsen, megpróbálnak visszavágni, de reméljük, állják a sarat majd Rob Pallin fiai.

A fehérvári gárda pont gyárosa, Sarauer nem villogott az előző meccsen, de a bécsieké sem, ugyanis Foucault se szerzett pontot. Talán ez most fordul, és Sarauer még akár pontkirály is lehet, hiszen csak 1-1 ponttal van előtte a két linzi Kozek is Hisey.

Az egymás elleni találkozóikon is ritkán esik sok gól, de 5,5 gól alatt van mindkét csapat a rájátszásban meccsenként így tehát a tipp nem más, minthogy ez alatt maradnak most is.

Tipp: Gólok 5,5 alatt @ 1.81