EBEL: Egyenesben a Volán


Fehérvár2.05  döntetlen4.25  Vienna Capitals2.75
A bécsi 1-4 után Fehérvárra látogatnak a szomszéd fővárosiak és az életben maradásért játszanak. A sztárjuk, Foucault nem hozza a legjobb a formáját egyelőre és reméljük ez így is marad még pár mérkőzésig.

Nálunk egyelőre Banham az, aki szállítja a pontokat. A Viennának lőtt nyolc gólból négyben benne volt gól vagy assziszt formájában. Engstrand ihletett formában védett az előző mérkőzésen (97,7%). 43-szor lőtt kapura a bécsi gárda és csak egyszer találtak be. Ha sikerül átmenteni a formáját a mai mérkőzésre is, nagy előnyünkre válhat.

Az Alba egyébként nagyon jó formában van, utolsó öt mérkőzését megnyerte.

Tipp: Gólok száma 5,5 alatt @ 1.76


Linz1.50  döntetlen5.00  Bolzano4.60
Az előző mérkőzésen meglepte hazai pályán a Bolzano a Linzet. 6-4 lett a mérkőzés végeredménye, míg az első meccsen 7-2-re diadalmaskodott a Linz.

A Bolzano védelmének nagyon oda kell figyelnie, Ulmer már négyet, Kozek pedig hármat vágott nekik az első mérkőzésen. A vendégek oldalán Keller köszönt be egy mesterhármassal, de ez sem volt elég akkor. A második mérkőzésen viszont Schofield és Insam vezetésével sikerült felülkerekedni a bajnokesélyes Linzen.

Érdekesség, hogy a Linz utolsó négy mérkőzéséből hármon tíz gól született, egyen pedig nyolc. Gólerős csapatról van tehát szó és néha még a védelem is befuccsol, szóval lehet arra fogadni, hogy sok gólt lesz.

Tipp: Linz -1,5 @ 1.90

Eredő odds: 3.34