Amazon háború a 207. UFC-gálán


Amanda Nunes 2.20 vs Ronda Rousey 1.70

Óriási párharcnak lehetnek szemtanúi a nézők a vasárnap hajnali UFC-gálán. Ronda Rousey 13 mérkőzésen van túl pályafutása során, és az első tucat verekedés után úgy tűnt, hogy verhetetlen. Aztán a 13. összecsapásán csúnyán megverték, vérző arca bejárta a világsajtót.

Egy év kihagyás után azonban a harcos visszatért, és ellenfele a kőkemény Amanda Nunes lesz. A brazil fekete öves jiu-jitsu harcoshoz bonyolult útvonalon jutott el az öv. Nunes a 200. gálán ugyanis megverte azt a Tate-et, aki elvette a Rousey-t kiütő Holly Holmtól a címet. A kör most bezárulhat, ha Rousey nyerni tud.

Az amerikai sportoló kiváló judós, a pekingi olimpián bronzérmes volt, ezért neki a földharc fekszik, és ha nyer, akkor azt általában úgy teszi, hogy feladásra kényszeríti (submission) ellenfelét. Nunes ezzel szemben az ütésekre és rúgásokra koncentrál, ha nyer, akkor azt éltalában kiütéssel, TKO-val, vagy leléptetéssel teszi.

Azok ellenére, hogy nem csapatsportról beszélünk, több féle fogadás is kínálkozik. Lehet tétet tenni a győztesre, a győzelem módjára, és hogy hámyadik menetben ér véget a párharc. Ezek bemutatására több fogadási típust is bemutatunk.

Végső győztes – Nunes @ 2.20

Összes menet – 1,5 felett @ 2.70

Nyerési módszer – Nunes nyer kiütéssel/technikai KO-val/leléptetéssel @ 2.80

Alternatív győztes menet – 3. menet @ 11.50