Elvis Presley: A király, aki a veszteseknek szurkolt


Legújabb játékunk érkezésével megragadtuk az alkalmat, hogy a sport mellett a zenéről is írjunk: Elvis Presley legenda, de kevesen tudják róla, hogy óriási sportrajongó volt. Imádott karatézni és elég jó is volt benne: a fekete övet nem osztogatják csak úgy. Az amerikai futball iránti rajongása azonban kevésbé ismert, pedig Elvis óriási Cleveland Browns rajongó volt és játszani is szeretett. A Cleveland Browns egyike azon 4 csapatnak, akik soha nem játszottak Super Bowlt és 2002 óta rájátszásba se jutottak, így a minden idők egyik legsikeresebb embere minden idők legsikertelenebb csapatának szurkolt.

Elvis már középiskolában, a Humes High School csapatában játszott Memphisben 1945-1953 között, de mérkőzéseken nem nagyon lépett pályára. Elvis futball karrierje akkor szakadt félbe, amikor kilépett a csapatból, mert az edzőjének nem tetszett a frizurája – állítólag az edzője maga nyírta meg egy alkalommal. A csapat tagjaival azonban hosszú barátságot ápolt, turnéira és Hollywoodba is vele tartottak néhányan.

Később Hollywoodban a filmforgatások szüneteiben is szívesen játszott egy-egy játékot a kollégákkal. Akkoriban az is köztudott volt, hogy a Kennedy család gyakran játszik a Fehér Ház gyepén, ennek mintájára Elvis is szervezett játékokat barátai és celebek számára a Graceland füvén, még bírókat is bérelt a mérkőzésekre, sőt játék közben az ujját is eltörte egyszer.

Játssz legújabb nyerőgépünkön január 6-19-ig és készpénz nyeremény, Elvis DVD-k és egy 3000€-s Las Vegasi út vár rád!