4 nap alatt 40 milliót nyert egy magyar játékos!


Fantasztikus nyereménnyel gazdagodott az elmúlt héten a 37 éves K. J., miután 4 nap alatt két különböző játékon is megnyerte a Jackpotot az Unibet kaszinóban, összesen 40 millió forint értékben.

A szerencsés nyertes néhány éve regisztrált és kezdett el pókerezni az Unibeten, majd ebben az évben próbálta ki először a cég sportfogadás és kaszinó játékait.

„Éppen szabadnapomat töltöttem, amikor elkezdtem játszani az Unibet kaszinó Jackpot GT játékán. Korábban a Dark Knight volt a kedvencem, most mégis váltottam. És bejött! Ráadásul éppen leállt a számítógépem és észre sem vettem, hogy sikerült elvinnem a Jackpotot. Akkor tudatosult csak bennem a dolog, amikor felhívtak az Unibet magyar ügyfélszolgálatától, hogy gratuláljanak, majd megláttam a számlámon a több, mint 22 millió forintot.“

És a történet itt még nem ért véget…

„Pár nappal később újra kedvet kaptam egy kis játékhoz, ezúttal az Unibet kaszinó Fairest of Them All nyerőgépét választottam és némi várakozás után itt is sikerült kipörgetni a Jackpotot, ami ezúttal több, mint 18 millió forint volt.” 

„A nyereménynek természetesen lesz helye, elsősorban egy régóta halogatott házfelújjítást fogunk megvalósítani belőle.”

Gratulálunk játékosunknak!

Próbáld ki a szerencséd, több száz nyerőgépünk vár rád, többek között a legújabb South Park nyerőgépünk!