Bundesliga: Összeszedi magát a Leverkusen?


Augsburg 1.78, döntetlen 3.60, Hannover 4.50
A kiesőhelyen álló Freiburg otthonában nyert 4-2-re múlt héten az Augsburg és így a tabellán is előrébb lépett. Legutóbbi hazai meccsükön 1-0-s vereséget szenvedtek el a Nürnbergtől, noha vendéglátóként nem olyan rossz a mérlegük: 6-1-3 ebben a szezonban. A tavalyi kiírásban a Hannover oda-vissza verte őket és szeptemberben is vereséget szenvedtek Husztiéktól.

A Bayern München otthonában kapott egy négyest múlt héten a Hannover, amely amúgy sem idegenbeli teljesítményéről vált híressé az utóbbi években. Ennek ellenére talán benne van egy iksz ebben az augsburgi túrában.

Tipp: 1X @ 1.18

Bayer Leverkusen 1.70, döntetlen 3.60, Mainz 5.10
Valami nagyon nem stimmel a Leverkusen háza táján, négy tétmeccset buktak el zsinórban. Minden azzal kezdődött, hogy a másodosztályú Kaiserslautern búcsúztatta őket a német kupából, majd jött a hazai vereség a Schalkétól, ami csak megágyazott a PSG elleni 4-0-s katasztrófához (szintén hazai pályán) majd a múlt héten 3-1-re kikaptak Wolfsburgban. Ennek köszönhetően a harmadik helyezett Dortmund már csak egy pontnyira van tőlük.

A Mainz viszont egészen jól muzsikál eddig a tavaszi szezonban, mérlegük 3-1-1. Amikor utoljára a Leverkusen vendégeként játszottak, akkor egy ponttal térhettek haza. Most is van esély arra, hogy szoros meccsen legalább egy döntetlent kiharcoljanak.

Tipp: X2 @ 2.10

Borussia Dortmund 1.28, döntetlen 5.30, Nürnberg 11.00
Nagy meglepetést okozott azzal a Dortmund, hogy sima, 3-0-s vereséggel tért haza múlt héten Hamburgból ugyanis a HSV-nek ez volt az első győzelme ebben a naptári évben. Na de ne kanyarodjunk el a Dortmundtól: a BL-ben javítottak Kloppék, 4-2-re nyertek Szentpéterváron. Ezért aztán a hamburgi fiaskó inkább csak afféle kisiklás lehetett és ebből kiindulva nem valószínű, hogy a Nürnberg nagyon meglepné hazai pályán a Dortmundot.

Ugyanis utoljára 2008-ban szerzett pontot a Nürnberg Dortmundban, győzniük meg 1990-ben sikerült legutóbb a sárga-feketék vendégeként. Bizonyára rendesen megkeserítik majd a Klopp csapat életét, hiszen jó formában játszanak ebben az évben, öt bajnokiból négyet megnyertek és csak a Bayerntől kaptak ki. 

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 2.85

Bayern München 1.16, döntetlen 7.00, Schalke 16.50
Hibátlanul teljesít eddig 2014-ben a Bayern München, nyolc tétmeccsből nyolcat nyertek, ráadásul mindössze egy gólt kaptak (még január végén egy stuttgarti bajnokin). Mint már föntebb volt róla szó, múlt héten a Hannovert küldték haza egy négyessel, előtte Londonban győztek 2-0-ra az Arsenal ellen. Ebből kifolyólag nem kizárt, hogy gólfesztivált rendeznek majd a Schalke ellen.

Szalai Ádám csapata megsemmisítő vereséget szenvedett el a Real Madrid ellen a hétközi BL fordulóban (6-1). Most pedig egy ugyanilyen kaliberű csapathoz látogatnak, hát nem lennék most gelsenkircheni szurkoló… 

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-1) a Bayern nyeri a meccset @ 1.52

A kombináció eredő szorzója @ 10.73