Botlik majd a listavezető?


Palermo 2.95, döntetlen 3.25, Lazio 2.40

A Lazio igen jól muzsikál eddig, kilenc találkozó óta nem talál legyőzőre a bajnokságban, csak a Bologna és a Juventus ellen veszített pontokat. Ugyanakkor Szicíliában játszani soha nem hálás feladat és a fővárosi kékek amúgy is hullámzó teljesítményt produkáltak eddig idegenben. (Négy győzelem, két döntetlen és három vereség.) A folyamatos bundavádak sem biztos, hogy pozitív irányba terelik a csapat teljesítményét. A kiesőhelyen álló Palermo nagyon gyengén teljesít az idén: hat meccs óta képtelenek nyerni, csupán egyetlen pontot voltak képesek összekaparni Udinében, talán ez most hazai pályán is sikerül majd nekik.

Tipp: Palermo – Lazio 1-1 @ 6.50

Juventus 1.35, döntetlen 4.60, Udinese 9.20

A listavezető Juventus mintha egy kisebb gödörbe került volna az utóbbi hetekben. Döntetlen Parmában, vereség a Sampdoriától otthon. A hétközi kupameccsen ugyan továbbjutott a Milan ellen a torinói gárda, de az is igen nyögvenyelősre sikerült. Ráadásul a teljes bal oldal kidőlt a sorból: Chiellini, Marchisio és Asamoah játékát nélkülöznie kell Conte mesternek. Ellenben az Udinese hat forduló óta veretlen, és az előző két meccsén nyert. Eddig hat idegenbeli bajnokiból csak egyet vesztett el.

Tipp: Juventus – Udinese 1-2 @ 26.00

Roma 2.00, döntetlen 3.65, Inter 3.30

A következő két hétben háromszor is megmérkőzik egymással a két csapat, mivel a kupában is elődöntőt játszanak majd. A Roma két vereséggel kezdte az évet, úgy tűnik, hogy idén már maximum az EL helyekért lehetnek versenyben. A megfiatalított csapat meccsein szinte bármi előfordulhat, és annak ellenkezője is. A római szurkolóknak bizakodásra adhat okot, hogy az Inter utolsó négy idegenben játszott bajnokiját elvesztette.

Tipp: Roma - Inter 2-2 @ 10.50