BL: Sousáék utolsó fellépése a sorozatban?


Maccabi Tel Aviv 2.65, döntetlen 3.25, FC Basel 2.50

Noha Paulo Sousa csapata nem hozta azt a meglepetést, amit vártunk tőle az odavágón, és így a portugál tréner a Videoton után a Maccabival is kikapott Bázelben, az 1–0-s hazai siker természetesen korántsem jelenti azt, hogy lefutott lenne a párharc, ez egy egész jó eredmény az izraeliek számára, de persze a svájci alakulat sem járt rosszul, hiszen nem kapott gólt hazai pályán.


Az oddsz jól adja vissza, mennyire nehéz megtippelni ennek a meccsnek a kimenetelét, és noha a továbbjutás szempontjából természetesen a vendégek az esélyesebbek, azért ezen a meccsen itt elég könnyen lehet bármi. Például az, hogy a Basel gólt szerez, pontosabban fogalmazva szerez egy gólt, náluk ugyanis az idegenben lőtt egy gól olyan, mint Mohamed Besic neve a Ferencváros kezdőjében, ráadásul egyetlen gólocskával itt már elég magas a Hawaii-faktor, hiszen a Maccabinak ebben az esetben már hármat kellene berámolnia, vagyis reális cél lehet Murat Yakin csapata számára, hogy mindenképpen bepréseljen egy gólt, miközben, mint egy becsületes svájci lakatos, figyelmesen és aprólékosan beolajozza, majd a helyére tolja a reteszt.


Így a gólok száma a vendégcsapatnál: páratlan @ 2.00 mindenképp csábító ajánlat, ahogyan az 1–1-es (@ 6.50) és a 2–1-es (@ 10.00) eredmények megjátszása sem tűnik ördögtől való gondolatnak. Mivel a Basel nem az ETO, a hazaiaknak jóval nehezebb dolguk lesz, a svájciaknak viszont nem is kell igazán összetörniük magukat, elég ha csak alaposan odafigyelnek arra, amit csinálnak, és máris a következő körben találják magukat.


Tipp: Maccabi Tel Aviv–FC Basel 1–1 @ 6.50


Utazz a világbajnokságra! Játssz nálunk és utazz egy barátoddal Brazíliába a világbajnokság döntőjére! A díj tartalmazza az utazás költségét, 4 éjszaka szállást és 2 jegyet a döntőre. Ezen felül pedig 1000€ is kiosztásra kerül hetente!