Veretjük a ligautolsót


Buffalo Sabres4.10  döntetlen4.00  Vancouver Canucks1.75
A Buffalo idén is, mint az utóbbi pár évben borzalmasan szerepel. Jelenleg is az egész liga utolsó helyén bandukolnak, míg a kanadai Vancouver az ötödik helyen van a Nyugati Konferenciában.

Szoktunk beszélni a hiányzókról és szerencsére kevés olyan alakulat van, ahol a sérülések befolyásolhatják a végkimenetelt. Ennél a két csapatnál ez pont fordítva van, ugyanis a hazaiaknál négy hiányzó lesz, míg a vendégeknél hat és ez a hat nem is kis név.

A Canucks drukkerek mázlijára a Sedin testvérek, Henrik és Daniel nem sérült, pályára léphetnek. Ők ketten állnak egyébként a házi ponttáblázat elején 55 illetve 53 egységgel.

A Buffalo vezérei Tyler Ennis és az All-Star gálára elsőként beszavazott Girgensons, viszont nekik csak 33 ill. 30 pontjuk van. Nem véletlen, hogy sereghajtók, ha a két legjobbjuk ennyit hoz össze.

Tipp: A vendégcsapat összes gólja 2,5 felett @ 1.61


San Jose Sharks2.35  döntetlen3.75  Detroit Red Wings2.65
A nyugaton playoffért küzdő Cápákhoz látogat a kelet ötödik helyezett Detroit, akiknek 11 pontos előnyük van a kilencedik, rájátszást nem érő hellyel szemben, szóval úgy néz ki, megvan idén is a playoff.

A San Jose tavaly az első körben 3-0-ról kapott ki összetettben a későbbi Stanley Kupa győztes Kingstől 4-3-ra, így van mit javítani, viszont ehhez, hogy ez bekövetkezhessen be kéne jutni a rájátszásba. Nincs egyébként messze, csupán egy pont. Ezt talán Pavelski (55 pont), Couture (52) és Thorton (51) vezetésével sikerülhet is elérni.

Ám lehet nem ezen a mérkőzésen fogják beelőzni a Calgaryt és a Minnesotát, hiszen a Red Wings látogat a SAP Centerbe, akiknek a vén motorosai még mindig életveszélyesek. Datsyukra és Zetterbergre gondolok, mind a ketten 49 egységgel állnak a ponttáblán, őket a fiatal Tatar követi.

Attól nem kell tartaniuk a semleges szurkolóknak, hogy a sérülések esetleg belerondíthatnak a játék képébe. Egy sztár sem fog hiányozni a pályáról jelenlegi információink szerint.

Kevés jobb emberelőnyöző van a San Josénál, ugyanis minden ötödik 2 perc előnyüket kihasználják a Cápák, ám azért akad egy-két ennél jobb mutatóval rendelkező gárda. Például a Detroit, akik minden negyedik emberfórt gólra tudják váltani.

Tipp: Couture gól @ 3.10

Eredő odds: 4.99