Sima párharcok?


Minnesota Wild2.30  döntetlen3.60  Chicago Blackhawks2.85
Fordulásnál csatlakozunk be a párharcba, ami 2-0 a Chicago javára. Az első meccsen 3-0-ról majdnem kikapott a hazai együttes, ugyanis a minnesotai srácok gondoltak egyet és kiegyenlítettek, ám jött utána a válasz Teravienentől és 4-3-ra végül behúzta a Blackhawks. A második meccs – mint ilyenkor lenni szokott – könnyebb volt, és Patrick Kane vezetésével 4-1-re megnyerték.

Most viszont pályacsere van, és azért okozhat még gondot a Wild. Zsinórban harmadik éve találkozik ez a két csapat a második körben: tavaly a Chicago ment tovább 4-2-vel és ez reális eredmény lenne az ide évre is, de nem szabad leírni Parisékat.

Kane és Keith vezeti a házi pontlistát a vendégeknél tíz-tíz ponttal, míg a hazaiaknál a már említett Parise áll a legjobban a maga kilenc egységével. Az utolsó idei minnesotai találkozójukon egyébként sima 3-0-val rendezték le a Chicagót.

Tipp: Gólok 5,5 alatt @ 1.56 

Calgary Flames2.75  döntetlen3.65  Anaheim Ducks2.35
Gázolás lesz megint? Akár adhatnánk ezt a címet a most soron következő mérkőzésnek, de reméljük, a Flames azért bele tud piszkítani a Ducks menetelésébe. Csupán azért, hogy jobb viadalt lássunk.

Sok gólra lehet számítani. Rengeteg helyzet van a mérkőzéseiken csak hát a Ducks ki is használja őket. Eddigi két meccsükön kilenc gólt rámoltak be a Kacsák, míg a kanadaiak csak egyet. Egy 6-1-el indítottak majd jött egy könnyed 3-0. Nem áll jól a Flames szénája és elképzelhető, hogy a kanadaiak ki is esnek a negyeddöntőkben, hiszen a keleti első Montreal mindkét hazai meccsét elbukta eddig, tehát ott is nagy gond van.

A Calgary mázlija, hogy nekik még csak most jön a hazai pálya, de ahogy látni lehet Corey Perry nem akar leállni. Vezeti a playoff pontlistáját 13 ponttal és a másik sztár Getzlaf is tízzel áll.

Ha nem nyer most a Calgary akár el is búcsúzhatnak, ugyanis 3-0-ról nem fognak fordítani. Hiába az elsőkörös csoda, úgy látszik túl nagy falat lett nekik ez a kacsa.

Tipp: Corey Perry gól @ 2.43

 

Eredő odds: 3.79