Robog a rájátszás


Montreal Canadiens2.05  döntetlen3.65  Ottawa Sentators3.30
A kelet-kanadai csapatok párharca 3-1-el áll a Canadiens-nek és ma haza pályán akár át is léphetik az ellenfelüket. Az Ottawa csodával határos módon, NHL-ben soha nem látott feltámadással jutott be a playoff-ba. Lehet, hogy itt véget ér a tündérmese?

Négy mérkőzésükből eddig mindegyik egy góllal dőlt el és ebből kettő hosszabbításos is. Egy kicsit a szerencse is a Montrealt támogatja. Bár a hazaiak összeszedtek egy sérült játékost az elmúlt napokban (Beaulieu).

Újabb csodára lenne szüksége az Ottawának ahhoz, hogy életben tartsa reményeit, de tudjuk, hogy ez az NHL és itt aztán bármi megtörténhet.

Tipp: Montreal vezet az első harmad után @ 2.75


New York Rangers1.87  döntetlen3.85  Pittsburgh Penguins3.70
A konferencia győztes, és rekord pontszámmal bejutó Parkőrök első mérkőzésüket 2-1-re hozták. Aztán ráijesztettek a fanokra azzal, hogy kikaptak otthon és ezzel bukták a pályaelőnyüket. Na, hát erre aztán összekapták magukat és mind a két (!) pittsburghi mérkőzést megnyerték, de nem könnyen. A Rangers még nem nyert máshogy ebben a rájátszásban csak 2-1-re és utóbbi mérkőzésüket is csak hosszabbításban tudták így megnyerni.

Szoros párharc tehát, hiába játszik az első kiemelt a keleti nyolcadikkal, de erre számítani lehetett. Viszont most jön egy hazai mérkőzés a kékeknek, ahol kiüthetik Crosbyékat. Apropó Crosby, elég gyengén teljesít a kanadai szupercsatár, de ez elmondható fegyverhordozójáról, Malkinról is. Eléggé megvan pecsételve a szezonjuk a sok sérültnek köszönhetően, de úgy néz ki, nem kell már sokáig botladozniuk.

Tipp: Rangers -1,5 @ 2.60

Eredő odds: 7.15