Rangadó nyugaton


Boston Bruins2.00  döntetlen3.85  Minnesota Wild3.30
A keleti főcsoport 5. helyezettje fogadja a nyugati tízediket. A Boston hárommal több meccset játszott, de csak két ponttal gyűjtött többet aktuális ellenfelénél. Miután a New York Islanders-től szoros mérkőzésen 3-2-re kikaptak a medvék, fogták magukat és Kanadában tömték ki a Torontót (1-4). Hullámzó formájuk és kiöregedni látszó csapatkapitányuk miatt Zdeno Chara nem sok jóra számíthatnak.

A Minnesota Wild miután hét gólt rámolt be a Tampa Bay-nek elutazott New York-ba, ahol a Rangers ellen három gólos előnyről adták le a meccset az utolsó harmadban. A Boston hullámzó teljesítménye ellenére sem ők az esélyesei a mai mérkőzésnek, de talán a Jason Zucker által vezetett csapat meg tudja lepni erősebbnek tűnő ellenfelét.

Tipp: 1X @ 1.32

New York Islanders1.92  döntetlen3.95  Winnipeg Jets3.45
A hazaiak nagyon rég indultak ilyen jól a 82 mérkőzéses alapszakaszban. Nyolc meccsükből megnyertek hatot, legutóbb a Dallason kerekedtek felül egy 12 gólos mérkőzésen. A Keleti Konferencia második helyén állnak és egyelőre a liga legtöbb gólt (32) szerző gárdájáról beszélünk, holtversenyben a San Jose-val. Kérdés, hogy meddig tart ki ez a forma?

Bár úgy tűnik egy mérkőzésig még biztos, mert a Winnipeg Jets az utolsó helyen áll nyugaton és a 30 csapatos ligában is csak kettőt előz meg. Nem sok jót sejtet, hogy a kiváló formában játszó Tavares és Nelson fogadja őket éjféltől New Yorkban.

Tipp: 1 @ 1.92

Chicago Blackhawks2.10  döntetlen3.85  Anaheim Ducks3.05
Igazi háromesélyes mérkőzés. A vendég gárda nagyon bekezdett a szezon elején: kilenc mérkőzésükből hetet megnyertek, vezetik a nyugati konferenciát ám az utolsó randevút két nappal ezelőtt hazai környezetben csúnyán elvesztették a San Jose Sharks ellen (1-4, a mérkőzésen 165 perc kiállítás gyűlt össze verekedésekből és szabálytalanságokból). Ha ezen a malőrön túl tudják magukat tenni Corey Perry és Ryan Getzlaf vezette kacsák meglepetést okozhatnak Chicagóban.

A szeles városban más a helyzet. A rajtnál kicsit beragadt a Stanley-kupa egyik legnagyobb várományosa. A múlt heti két vereség után ismét legyőzőre találtak az Ottawa Senators személyében. Ám a súlyos dollár milliókért leigazolt, gyerekkoruk óta együtt játszó csatárpár (Jonathan Toews és Patrick Kane) egyelőre adós maradt a remek játékkal. A nyugati főcsoport ötödik helyére már felkerültek, de a Blackhawks-t ennél előrébb várja mindenki.

Tipp: J. Toews gól @ 3.60

Eredő odds: 9.12