Kiélezett párharcok


Chicago Blackhawks2.20  döntetlen3.65  Anaheim Ducks3.00
Két mérkőzés már lezajlott Kaliforniában most pedig költöznek a csapatok a szeles városba.

A párharc 1-1-re áll, az első mérkőzésen a Ducks nyert 3-1-re. Érdekesség, hogy a Chicago jobb volt azon a meccsen: többet lőttek kapura és mégis kikaptak. A második összecsapáson meg a Ducks volt jobb mégis a Blackhawks nyert; négy kapuvasat lőttek a mérkőzés során a Kacsák. Ám így egy elképesztő mérkőzés kerekedett belőle, ugyanis 116 percet voltak jégen a csapatok, a harmadik hosszabbításban dőlt el a meccs a vendégek javára. Ez a győzelem a Chicagói csapat fennállása során a legtovább tartó meccs volt, amin nyertek.

Tehát elvették az Anaheim pályaelőnyét, de itt az alkalom a visszavételre, hiszen jön éjjel a harmadik mérkőzés. A tapasztalat a hazaiak mellett szól majd, de nem szabad leírni a nyugati elsőt, hiába jöttek könnyebb úton a konferenciadöntőbe.

Tipp: Gólok száma5,5 alatt @ 1.60


Tampa Bay Lightning2.30  döntetlen3.60  New York Rangers2.90
Itt is szoros a párharc, a Rangers behúzta az első meccset, aztán kiütötték őket odahaza egy 6-2-vel. Majd jött a fordulás, irány a Lightning arénája, ahol egy olyan mérkőzést tettek a jégre, hogy mindenki csak ámult-bámult: 6-5-ös végeredménnyel hosszabbításban nyertek végül a hazaiak, így 2-1-gyel állnak.

Tyler Johnson óriási formában van az idei playoffban. Átvette a vezetést a ponttáblázaton 18 pontjával és ebből 12 gól. Nem sokkal van lemaradva Kucherov (16) és Stamkos se (14). Derek Stepan az első parkőr a táblázaton a maga 12 egységével.

A kapusok védési hatékonysága csupán egyszázadnyit tér el egymásétól. Viszont Lundqvistnak még nem volt shotoutja a rájátszás során, bár Bishopnak is csak egy.

Egyre többen gondolják úgy, hogy ez a Tampa át fog rohanni a Rangersen. Ha a Tampa vezetést szerez, akkor nyernek. Legalábbis eddig mindig nyertek a playoffban.

Tipp: Tampa Bay -1,5 @ 3.30 

Eredő odds: 5.28