Kanadába látogatunk


Montreal Canadiens2.65  döntetlen3.80  Pittsburgh Penguins2.35
Csúcsformában a Montreal, utolsó hat meccsüket megnyerték és ráadásul nem csak egy-két góllal. Vezetik a keleti konferenciát, ám épp a második helyezett látogat hozzájuk. Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek.

A kanadaiaknál Pacioretty és Plekanec áll a ponttáblázat legelőkelőbb helyén 16 illetve 15 ponttal. Ők számlálják a legtöbb győzelmet is a ligában (14). Viszont ha emberhátrányba kerülnek a mérkőzésen nagyon kell majd koncentrálniuk és lehet akkor sem tudják megakadályozni a gólszerzésben a Pingvineket mert majdnem minden harmadik emberelőnyüket gólra tudják váltani a vendégek. Míg a Canadiens csupán a 27. a ligában ebből a szempontból.

A Pittsburghnek volt egy kis kisiklása a Rangers ellen (5-0, nem is olyan kicsi), de azóta megint két győzelemnél járnak. Ha a Crosby, Malkin, Kunitz trió újra megrázza magát, akár sima mérkőzés is lehet. De ehhez lesz pár szava a Montrealnak is.

Tipp: Az első játékrészt nyeri a Canadiens @ 3.15


Calgary Flames2.65  döntetlen3.85  Anaheim Ducks2.35
Előre elnézést kérek a Flames drukkerektől, de ha valaki azt mondja nekem a szezon kezdete előtt, hogy  november közepén ők a harmadikak lesznek nyugaton, aligha hittem volna neki. Pedig így van. Tapadnak a St. Louis-ra és épp aktuális ellenfelükre a Ducks-ra, akik még mindig vezetik a konferenciát pocsék formájuk ellenére.

Utolsó hat meccsükből ötöt elvesztettek a Kacsák. Ez talán betudható annak, hogy hat sérültjük van jelenleg, köztük igen meghatározó nevek is (pl.: Gibson, Heatley, Beauchemin). De ez most nem lehet kifogás, hiszen a Calgary-nak is van öt!

Correy Perry (Anaheim) második a góllövőlistán holtversenyben és sérüléséből már vissza is tért. Ez nem jó hír a Flames-nek ugyanis újra együtt a pályán a duo: Getzlaf & Perry.

Tipp: Hosszabbítással és büntetőpárbajjal Ducks @ 1.83

 

Eredő odds: 5.76