Jégen a trónkövetelő


Los Angeles Kings2.02  döntetlen3.75  Nashville Predators3.30
A hazaiak formája még mindig ingadozó, ahogy az egész szezonban. Bár utolsó öt meccsükből négyet megnyertek ráadásul a két legutóbbit idegenben húzták be. Ez jó jel lehet a számukra.

Nem is mondom, hogy folyamatosan nyerniük kéne, hogy sikerüljön rájátszásba jutni. Jelenleg a nyolcadikak és a második helyezett érkezik az adott konferenciából. Talán szerencséjük lesz a hazaiaknak, hiszen a Nashville utolsó nyolc találkozójából csupán egyet tudott megnyerni és ezzel elbukták előnyüket az első helyért folyó harcban Nyugaton. Már a St. Louis és az Anaheim is felért hozzájuk pontszámban.

Mindegyik csapatnál 2-2 ember szállítja igazán a pontokat. A hazaiaknál Kopitar és Carter, míg a vendégeknél a Forsberg – Ribiero duó. Fontos sérültek nincsenek, ez nem fogja befolyásolni a találkozót. Minden adott egy remek párharchoz.

Tipp: Gólok 5,5 felett @ 2.30


Tampa Bay Lightning1.85  döntetlen3.95  Winnipeg Jets3.70
Keleti harmadik a Nyugati kilencedik ellen. A Tampa a ligaelsők közé tartozik, ugyanis 91 pontja van akárcsak a Ducksnak, a Bluesnak, a Predatorsnak, a Rangersnek és a Canadiensnek. Mindegyik konferenciában szoros lesz a végjáték szerencsére és Nyugaton nem csak az első helyért folyik komoly harc, ugyanis az ötödiktől a tízedik helyig, 6 pont van összesen a csapatok között. A Jets balszerencséjére…

A Tampánál nincs sérült és a formájuk is majdnem kitűnő, kár az utolsó vereségért a Boston ellen, de az is hosszabbításos volt tehát egy pontot onnan is elhoztak. A hazaiaknál hárman is nagyon erősek pontokban: Johnson, Stamkos és Kucherov. A Tampa Bay a legtöbb gólt lőtte eddig a ligában (225) ebből Steven Stamkos 37-et vállalt magára.

A másik oldalon négy sérült fogja hátráltatni a Winnipeget és a formájuk se mondható fényesnek. Meglepetéssel kell előrukkolniuk, hogy elérjék a céljukat és rájátszásba jussanak.

Tipp: A hazai csapat összes gólja 2,5 felett @ 1.55

 

Eredő odds: 3.56