Hasít a Washington


Philadelphia Flyers3.45  döntetlen3.90  Washington Capitals2.00
Már akár ma eldőlhet ez a párharc, ugyanis a Philadelphia két meccset elbukott a fővárosban, aztán mikor haza utaztak, hogy vendégül lássák a Capitalst, kaptak egy 6-1-es zakót. Pedig érdemelnének egy győzelmet, legalább azért, hogy elhunyt tulajdonosuk, Ed Snider előtt tiszteleghessenek.

A Flyers az utolsó pillanatokban jutott be a playoffba és Holtby három meccsen mindössze két gólt sikerült ütni Holtby-nak, aki így meccsenként 0,67 gólt kap a playoffban, amit azért nehéz lenne tartani a továbbiakban. Ez százalékban kifejezve 97,8%-os a védési hatékonyságot jelent! Viszont a keddi edzésen kisebb sérülést szenvedett, amiért le kellett vonulnia a jégről. Barry Trotz mester már lenyilatkozta, hogy nem komoly, de azért ne lepődjünk meg, ha Grubauer kezd.

Egy hiányzója viszont lesz majd a Capitalsnak, aki Brooks Orpik a védelemből. A másik oldalon pedig sikerült Pierre-Edouard Bellemare-nak összehozni egy meccses eltiltást az Orlov elleni szabálytalansággal, így ő sem lehet majd ott a Phily lehetséges utolsó idei meccsén.

Kanada viszont örülhet, hiszen ha kiesik a Flyers az egyik legnagyobb sztárjuk ott lehet a világbajnokságon, de Giroux még aligha tett le a továbbjutásról.

Tipp: Caps 2,5 gól felett @ 1.76


San Jose Sharks2.40  döntetlen3.65  LA Kings2.80
Úgy tűnik ebben a párharcban hátrány a hazai pálya. Az első két meccset Los Angelesben rendezték és először 4-3-ra majd 2-1-re sikerült megverni a Kings-t. Majd haza utaztak a Cápák és végül egy 1-1-es hatvan perc után Pearson megnyerte a meccset a Los Angelesnek.

Joe Pavelski már három gólnál jár és tőle lehet várni akár ma is egyet 2.85.

A San Jose oldaláról teljes a keret, egy darab sérültjük nincs, míg az LA Martinezt kényszerül pótolni Nolan és Greene mellett.

Nagy bajba kerülhetnek Kopitarék, ha ma nem sikerült nyerniük, ugyanis akkor 3-1-re ellép a Sharks és utaznak Kaliforniába, ahol egyelőre a jobb a San Jose.

Tipp: 1. játékrész döntetlen @ 2.16