Egy Keletről és egy Nyugatról


Philadelphia Flyers2.65  döntetlen3.85  New York Islanders2.35
Ez a két csapat idén már kétszer is játszott egymásellen és mindegyik alkalommal a New Yorkiak vitték el a két pontot, ám a Nagy Almában játszották a meccseket. Talán lehetetlen megjósolni, hogy hány gól lesz a találkozón ugyanis az első meccsükön egy, a másodikon pedig 11 gólt született.

A hazaiak nagyon jó formában várják az ellenfelüket. Utolsó négy meccsüket nyerték és egyre feljebb másznak a tabellán. Már a tízedik helyen vannak és bár tíz pontra van a Boston, akik épp rájátszást érő helyen vannak nem elérhetetlen a cél, hiszen még van hátra 30 meccs az alapszakaszból.

Szállítja a pontot a nagy duó, Jakub Voracek és Claude Giroux ketten együtt már 110 pontnál járnak. Voracek egyébként vezeti a ponttáblázatot a két ponttal lemaradó Seguin és Kane előtt.

A New Yorki gárda évek óta egyik legjobb szezonját hozzá és ehhez kell John Tavares csapatkapitány rendkívüli játéka is (49 pont). Bár utolsó három mérkőzésüket elvesztették előtte volt egy jó sorozatuk és bármikor újra rátérhetnek a helyes útra.

Tipp: Gólok 5,5 felett @ 1.79


Nashville Predators2.50  döntetlen3.70  Anaheim Ducks2.55
Csúcsrangadót rendeznek a Nyugati konferenciában. Az első fogadja a második helyezettet. Idei egyetlen eddigi meccsükön az Anaheim diadalmaskodott szétlövésben, de nagy mázli kellett ahhoz is, ugyanis csak két perccel a harmadik harmad vége előtt sikerült egyenlíteniük.

Pontazonossággal állnak Nyugat élén, de a Predátorok eggyel kevesebb meccsen érték el ezt a pontszámot. Előző két meccsüket behúzták a Pittsburghot idegenben lenullázva és a Torontót otthon legyűrve. Forsberg és Ribiero gyártja a pontokat és ketten együtt már 88 pontot hoztak össze. Elkell majd most is a segítségük a csapatnak, hiszen egy nem könnyű ellenfél érkezik.

A Ducks hetekig-hónapokig élen állt, de ezt elbukták pár forduló óra, ha most megverik a Nashville-t, újra élre kerülhetnek. Corey Perry sokat sérült ebben a szezonban így ő csak 35 ponttal áll egyelőre, de Ryan Getzlaf a csapatkapitány már 52 pontnál jár és vezeti csapatát a cél felé.

A hazaiak oldalán csak Ryan Ellis nem léphet pályára, míg a vendégeknél mindenki bevethető így ez nem fogja befolyásolni a mérkőzést.

Tipp: Getzlaf gól @ 3.65

Eredő odds: 6.53