Egy kelet, egy nyugat


Washington Capitals2.30  döntetlen3.85  Detroit Red Wings2.70
Nem egy könnyű meccs, hiszen mindkét csapat nyolc mérkőzést játszott és a megszerezhető 16 pontból tízet értek el. Az utóbbi években mindig szoros meccseket játszottak (az utolsó három találkozó döntetlenre végződött).

A Detroit, a pontgyártásban beinduló svéd csapatkapitányukban, Henrik Zetterbergben bízhat leginkább, hogy hozza nekik a két a pontot. De a már felépült veterán Pavel Datsyuk is a Red Wings segítségére lehet.

A másik oldalon az orosz szupersztár, Alexander Ovechkin neve elkerülhetetlen, ha a fővárosiakról beszélünk. Ez esetben is meg kell említenünk, hogy már lőtt öt gólt, de Mike Green védekezésével és kiosztott öt gólpassza mellé három gólt ütve egyelőre a Capitals nyolcasa fölé emelkedik.

Tipp: Ovechkin gól @ 2.00

Edmonton Oilers2.60  döntetlen3.80  Nashville Predators2.40
Kanadába látogat a Predators, akik jelenleg a második helyet foglalják el a Nyugati Főcsoportban. Nyolc mérkőzésükből kiemelkedő az elért tizenkét pont, viszont kevés gólt lőnek (19). Ezáltal nehéz helyzetbe hoznak minket a gólok számának eltalálásban ugyanis a legközelebbi ellenfele kapta eddig az alapszakaszban a legtöbb találatot.

Az Edmonton Oilers szezonkezdetéről elárul mindent, hogy öt vereséggel kezdték meg idényüket. Azóta viszont valami történhetett a csapattal, mert zsinórban négy mérkőzésüket nyerték meg és nem is gyenge ellenfelek ellen. Például az eddigi utolsó meccsükön a tavalyi Főcsoportdöntős Montreal Canadiens-t küldték haza sima 3-0-val.

Mindkét csapatban találunk kiemelkedő teljesítményt: Taylor Hall (EDM) és Filip Forsberg (NSH) nyolc, illetve hét pontjukkal csapataik legjobbjai.

Tipp: 1 @ 2.60

Eredő odds: 5.20