Az utolsó esélyek az NHL-ben (II.)


Philadelphia Flyers 3.00 döntetlen 3.75 Ottawa Senators 2.15

A Phili a 12. helyen áll a Keleten és nekik igazából mindegy, hogy 11. vagy 12. helyezettek lesznek. Sőt talán az utóbbi még jobb is lenne a draft miatt. Márciusban olyan sérüléshullámuk volt, hogy négyen is kidőltek a soraikból. Így már hatan hiányoznak a keretből. Ám Voracek és Giroux, akik a pontokat szállítják a csapatnak, ott vannak még!

Az Ottawa hatalmas hajrát hajtott végre. Februárban még 14 pontos távolságban volt a rájátszás és most tessék nézni. Utolsó 26 találkozójukból 20-at (!) megnyertek és egy pont kell már csak nekik a Flyers ellen és bebiztosították helyüket, de az is elég, ha a Boston nem nyer majd idegenben a Tampa Bay otthonában.

Ha tutira akarnak menni a kanadaiak, akkor ezt a meccset meg kell nyerni, különben a Boston kezében a sorsuk.

Tipp: Ottawa @ 2.15

 

Tampa Bay Lightning 2.05 döntetlen 3.80 Boston Bruins 3.10

Akkor lássuk az utolsó meccsünket, amin sok minden eldőlhet, de pont ezt rendezik utoljára a három közül, szóval a többiek nem dőlhetnek hátra majd ennek a meccsnek a végeredménye függvényében.

A Bostonról van szó, akik lecsúsztak a kilencedik helyre és ahhoz, hogy esetleg bent maradjanak, nyerniük kell. Ráadásul a konferencia harmadik Tampa otthonában. Nem lehetetlen, de még ha nyernek is, egyáltalán nem biztos, hogy bejutnak, hiszen az Ottawa rendkívüli formában van és csak egy pontot kell szereznie, a Penguinsnek meg még két meccse van hátra és egy pont előnyük van a Bocsokkal szemben.

Nincs sok sérült a vendégeknél szóval ez nem fogja befolyásolni a meccset, de a Tampánál sincs. Egy jó mérkőzés van kilátásban, és ha nem megy a játék a vendégeknek még durva mérkőzés is lehet belőle, hiszen Lucic és társai hamar bepöccennek.

Tipp: Tampa @ 2.05