Visszavághat a Pats


Buffalo Bills3.05  New England Patriots1.40
Négy fordulóval ezelőtt lenullázta a Bills a Patset hazai pályán. Akkor a már sérült harmadikszámú QB, Jacoby Brisett irányított a New Englandnél. A Bills egyébként olyat vihet véghez, amit ebben az évtizedben még nem sikerült. Nem a rájátszás eléréséről van szó, hanem, hogy oda-vissza megverjék Bill Belichick fiait.

Brady visszatérése óta veretlen a Pats. Három győzelem zsinórban, 31,7-es pontátlag meccsenként. Ráadásul Brady 75%-ban pontosan passzol és már 1000 yard felett jár, 8 TD passzal és nulla interceptionnel. Nehéz lesz megállítani. A sérültek is kezdenek szépen lassan visszatérni. Bár Martellus Bennett sorsáról majd meccs előtt döntenek, hogy jatszhat-e.

Ha már sérültek, akkor nézzünk a Bills oldalára is, ahol alighanem a csapat legjobbja került most fel a listára. Ki is kell hagynia a nyolcadik heti találkozót a Pats ellen LeSean McCoynak. Pedig McCoy a Bills ékköve. A negyedik legtöbb yardot futotta a ligában a maga 598-ával és már az endzone-ba is befutott hatszor.

A csoportot természetesen a Pats vezeti 6-1-el, de a Bills egy négymeccses győzelmi sorozatnak köszönhetően már a második utánuk 4-3-al.

Tipp: LaGarrette Blount TD 1.67


Carolina Panthers1.63  Arizona Cardinals2.33
Ha valakikre, akkor a Carolina játékosaira ráfért a bye week adta egyhetes szünet és még talán időben is jött. Bár már így is csodát kéne tenniük.

A tavaly 15-1-el a playoffba masírozó Panthers a Super Bowlig jutott, ahol ugyan esélyesebbek voltak mégis elbukták. Ott valami olyasmi történhetett, ami nem hagyja nyugodni a játékosokat, ugyanis elég ramatyul kezdték ezt a szezon.

A tavalyi döntős Carolina jelenleg 1-5-tel áll az NFC déli csoportjában és most pont egy Arizona lesz az ellenfél, amely csoportellenfél és már észhez tértek, ugyanis ők se kezdtek jól. A Cards 3-1-3-al áll, miután múlt héten óriási drámában leikszeltek a Seattle-el.

A rendes játékidő 3-3 volt, ami már elmondja, hogy mennyire védekező típusú mérkőzés volt. A hosszabbításban aztán 6-6 lett, de maradt még idő, hogy eldöntsék, így mind a két csapat eljutott odáig, hogy rúgjon még egy mezőnygólt. Mind a ketten kihagyták.

Viszont figyelemre méltó, hogy a Seahawks futását annyira megfogták, hogy mind össze 52 yardot sikerült összehozniuk, és ha ilyen kemény marad a futás elleni védelem, akkor bajban lehetnek Newtonék, hiszen a passz elleniben is ligaharmadik.

Tipp: Pontok száma a vendégcsapatnál 22,5 felett 1.88