Visszavághat a Packers


Washington Redskins2.40  St. Louis Rams1.60
Ám előtte itt egy mérkőzést, ami érdekes lehet. A vendégek nem kis meglepetésre az első fordulóban megverték a Seattle-t, igaz csak hosszabbításban, de szinte az egész mérkőzésen vezettek.

A Washington pedig a Miamitól szenvedett hét pontos vereséget. Az irányító kalamajka után Kirk Cousins állhatott oda a támadósor élére: 196 yardot dobált össze és egy touchdown passzt is láthattunk tőle, viszont amitől gyenge lett a ratingje az a két interception. Ennek köszönhetően ki is kaptak, hiába volt Alfred Morrisnak 127 futott yardja.

A St. Louisnál Nick Foles kezdett irányító poszton és majd 300 yardot dobott első meccsén a Rams mezében. Emellett egy TD passz és nulla eladott labda volt a mérlege.

Tavaly kétszer találkoztak egymással a csapatok és mind a kétszer a Rams nyert. Azóta kicsit átalakult a két gárda, de még úgy is a Rams az esélyes, hogy idegenben lesznek.

Tipp: Pontok száma a hazai csapatnál 18,5 alatt @ 1.95


Green Bay Packers1.52  Seattle Seahawks2.60
Mikor, ha nem most? Kérdezhetik a Sajtfejűek. Most vissza lehet vágni. Az első forduló után látható, hogy egyelőre nem az a Seahawks lesz az ellenfél, akik tavaly legyűrték őket a főcsoportdöntőben, ugyanakkor a Green Bay sem parádézott a Chicago ellen.

Bár Aaron Rodgers 189 yardja mellett a három touchdown passz nem néz ki rosszul és Eddie Lacy is összefutott 85 yardot mellé. Érezhető volt azért, hogy még van mit csiszolni a csapaton, de hát ne is várjuk el, hogy az első fordulóban brillírozni fognak.

Hiába volt hatalmas comeback a Halászsasok meccsén, nem tudták behúzni a mérkőzést. Az utolsó negyedet 18-7-re nyerték meg Wilsonék, de így is csak hosszabbításra sikerült menteni az ütközetet, amiben aztán el is buktak. Wilson 251 yardot dobott és 1 TD passz 1 INT lett a statisztikája. Marshawn Lynch csupán 73 yardot futott és touchdown nélkül maradt.

Tavaly hatalmas drámában végül a Seattle jutott be a Super Bowl-ba. Itt még koránt sincs akkora tét és teher a csapatokon, de biztos, hogy böki még a játékosok és a szurkolók csőrét is az a találkozó.

Tipp: Rodgers 285,5 passzolt yard alatt @ 1.90

Eredő odds: 3.71