Újra Los Angelesben a Rams


Washington Redskins2.23  Pittsburgh Steelers1.68
Hiába volt tavaly rájátszásban a fővárosi alakulat, hiába igazolták a védelembe Josh Norman-t a tavalyi év corner back sztárját, még mindig nem ők az esélyesek a Steelers elleni mérkőzésen.

Pedig aztán LeVeon Bell és Martavis Bryant sem léphet pályára Big Benékkel. Bellt három meccsre, míg Bryantet az egész szezonra meszelték el. Emellett Marcus Wheaton válla is megsérült pár napja és az első fordulót neki is ki kell hagynia, így szinte egyetlen célpontja maradt Roethlisbergernek, az viszont a liga egyik legjobbja, Antonio Brown. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy egyedül fog szaladgálni a pályán, de a második és harmadik számú elkapó nem áll a csapat rendelkezésére. Míg LeVeon Bellt helyettesíteni tudja majd DeAngelo Williams, addig az elkapókat nehezebb lesz. Ha majd mindenki egészséges lesz és az eltiltottak is visszatérhetnek (már amelyik visszatérhet), akkor ezzel a Steelers-szel komolyan kell számolni, mert akár a végelszámoláshoz is odaérhetnek.

A Washington erősített egy kicsit a védelembe, de az offense maradt, ami volt. Kirk Cousins szórja majd a labdákat DeSean Jackson és Pierre Garcon felé. Valamit Jordan Reed is sok passzt kaphat, hiszen a tavalyi szezonjuk vége felé nagyon beindult a tight end, ergo komoly veszélyforrása lehet a Rézbőrűek támadóalakulatának. Az elsőszámú futónak megadott Matt Jones kisebb vállsérüléssel bajlódik még, de jelenleg úgy néz ki játszani fog.

Meggyűlhet a Pittsburgh baja a Washingtonnal és ez csak egyet jelenthet: remek mérkőzés kezdődik magyar idő szerint éjjel egykor.

Tipp: Antonio Brown 105,5 elkapott yard fölött @ 1.90


San Francisco 49ers2.12  LA Rams1.76
Nagy esélye van győzelemmel nyitni a Kosoknak, hiszen egy nem túl acélos 49ers-hez látogatnak. Az utóbbi időben csak Colin Kaepernick „nem állok fel a himnusz alatt” tiltakozásáról volt híres a Frisco, ami nem sok jót jelent. Amúgy is őket tartják az egyik leggyengébb csapatnak. Aki ez ellen tehet, az a kezdőpozícióban lévő irányító, Blaine Gabbert vagy a mindig veszélyes running back Carlos Hyde.

A másik oldalon kicsit mintha jobb helyzet lenne, hiszen ott játszik a tavalyi év újonca, Todd Gurley személyében. Új szerződést kínáltak és írattak alá Tavon Austin elkapóval és ne feledkezzünk meg hogy övék az 1/1-es idei draftról, Jared Goff, aki nem is fog játszani nagy valószínűséggel, ugyanis kiderült az edzőtáborok során, hogy még sok mindent kell tanulnia a játékról. Szóval a tavaly kezdővé avanzsált Case Keenum fogja vezérelni az offens-t.

A védelmek párharcáról elég annyit mondani, hogy még ott is a Rams kerekedik felül papíron. Szóval nincs más hátra, mint megörvendeztetni a régi/új LA drukkereket.

Tipp: Gurley TD @ 1.65