Újra Londonban az NFL!


LA Rams2.12  NY Giants1.76
A Giants-nak sikerült javítania, hiszen legyűrték a Baltimore Ravenst és ez nagyrészt a liga egyik legjobb elkapójának volt köszönhető, aki nem más, mint Odell Beckham Jr. A mérkőzés végére 220 elkapott yardja volt és két touchdownja is, melyek 60+ yardosra sikerültek.

A Rams viszont olyasmi helyzetben van, mint amiben az Óriások voltak. Három győzelem után két vereség következett plusz még az, amit az első fordulóban elszenvedtek. Így állnak tehát 3-3-mal egy nem épp könnyű divízióban. Ennek ellenére egyelőre a második helyen állnak a Seattle mögött, mert az Arizona még csak most kezd belendülni, de már azonos mérleggel ott somfordálnak a háttérben.

Fontosabb sérültek inkább a New York-i oldalon vannak, de így is nehéz lesz legyűrni és megállítani a Giants elkapóit, mert bármikor tudnak villanni egyet.

Tipp: Giants -2,5 1.87


Tennessee Titans1.55  Indianapolis Colts2.55
A Tennessee 3-3-mal kezdte a szezont, ami tőlük nem várt fejlődés. Most szinte az egész AFC Déli csoport harcban van a playoffot érő helyekért és most nagyot léphetnek az elérése felé, holott még mindig a szezon első felében vagyunk csak. Bár azért nem a legacélosabb csapatokat veri meg a Titans. Múlt héten például a Clevelandet sikerült legyőzni, akiknek még mindig nincs győzelme a szezonban.

A Titans defense passz ellen és futás ellen is sokkal jobb, mint a Colts-é, ami aggodalomra adhat okot az Indianapolis drukkereknél, hiszen idén újra belendült DeMarco Murray, és a másodéves Marcus Mariota is jobban játszik tavalyhoz képest. A Browns ellen például 284 yardot és 3 TD-t dobott és emellé még a földön is megtett 64 yardot.

Andrew Luckéknak elő kell húzni valamit, ugyanis már két csoportmeccset is elbuktak és utolsók az AFC Southban.

Tipp: DeMarco Murray TD 1.75


Pittsburgh Steelers3.40  New England Patriots1.34
AFC rangadó következik, de mégse lesz ez annyira ki-ki meccs?

Ben Roethlisberger megsérült és 2-3 hétre ki is dőlt, ezzel a jelenleg második legjobb AFC csapat elbukja az irányítóját pont mikor az első legjobbal játszanak. Emiatt Landry Jones fog irányítani a Steelersnél. A megtáltosodott Pats ellen nem lesz könnyű dolga a védelemnek sem, hiába védekeznek a harmadik legjobban a passzjátékok ellen.

Brady-ék múlt héten a Bengalst fektették két vállra, míg a Pittsburgh a forduló meglepetését produkálva kikapott a Miamitól. Aminek most ihatják meg igazán a levét, hiszen ha kikapnak ismét és nyer a Baltimore, akkor azonos mérleggel fognak állni a divízióban és hát ki tudja, hogy jövő héten pályára léphet-e már Big Ben. 

Tipp: A Pats éri el előbb a 10 pontot 1.50