Újra itt az NFL!


A preseason fordulói után elkezdődik az észak-amerikai profi futball liga. A csapatok túl vannak a felkészülésen és az átigazolási időszakon; újult erővel vághatnak neki a versengésnek. Nem mellesleg jubileumi Super Bowlra készülhetünk.

New England Patriots1.35  Pittsburgh Steelers3.30
Kezdésképp szokás szerint a címvédő lép pályára. Magyar idő szerint péntek hajnalban egyáltalán nem lesz könnyű dolga Tom Brady-éknek hiszen a Big Ben által vezényelt Pittsburgh Steelers látogat hozzájuk.

A hazafiak irányítójának így is nehéz nyara volt, ugyanis négy meccses eltiltását csak a múlt héten törölték el. A büntetést még a főcsoportdöntőben történt labdaeresztéses sztori miatt kapta, amit végül nem sikerült rábizonyítani a bíróságon. Tehát Rob Gronkowski és Tom Brady is ott lesz egyszerre a pályán és ez nem sok jót ígér a vendégek számára.

Két éve játszott utoljára egymás ellen a csapatok és akkor a Patriots 55 pontot cipelt be a Steelers endzone-jába. Ez akár most is megvalósulhat.

Tipp: Összes pont 59 felett @ 3.00

Brady

Komoly kihívói lesznek idén a New England-nek és ismerjük az NFL-t; itt ritkán van címvédés (bár utoljára épp a Patriots volt rá képes). Hiába címvédő és hiába Tom Brady, csak a harmadik legkisebb odds az övék.

Seattle Seahawks 5.50
Talán a legkisebb szorzó azzal indokolható, hogy sikerült újítani a támadó sorban, hiszen megszerezték Jimmy Grahamet a New Orleans-től. Elég nyomós ok arra, hogy levigye az oddsot, ugyanis egy kiváló tight-endről beszélünk Graham esetében.

Green Bay Packers 7.00
Ez talán még lejjebb is eshet. Sajnálatos módon Jordy Nelson a Packers egyik, ha nem a legjobb elkapója elülső térdszalag-szakadást szenvedett, így ki is dőlt a szezonra. Azok a fránya pre-season meccsek… Szerencsére Aaron Rodgers az a személy, aki lyukas-kezű emberekből is tud hasznos elkapót faragni.

New England Patriots 9.00
Róluk már beszéltünk egy keveset, de nem esett szó egy komoly hiányzóról: Brandon LaFell, csak a 8. játékhét tájékán térhet majd vissza és még Julian Edelman szereplése sem biztos az első meccseken. Na meg ott van a babona, ami már tíz éve tart, vagyis, hogy nincs címvédés mostanában.

Indianapolis Colts 10.00
Személy szerint, őket tartom a legesélyesebbnek. Évről-évre nagyon jó náluk az offense. Rengeteg yardot tesznek meg és ehhez még csatlakozott Frank Gore is a 49ers-től, aki a talajon megtett yardokban hozhat még többet. A defense is erősödött. Komoly név komoly sérüléssel nem található a listán ergo minden adott ahhoz, hogy ez legyen Andrew Luckék éve.

Fogadj NFL meccsekre!