Újabb meglepetés a Kansastől?


Kansas City Chiefs1.57  Denver Broncos2.45
A vendégek egy magukhoz, és támadó alakulatukhoz képest pontszegénynek mondható mérkőzésen nyertek a Baltimore elleni nyitányon. Csupán egy touchdownt tudtak elérni és azt is a védelem szerezte: Aqib Talib jóvoltából egy eladott labdát sikerült az endzone-ba juttatnia.

Manning 175 passzolt yardja még nem az igazi énjét mutatja, ráadásul volt egy interceptionje, amit vissza is hordott a Ravens. Közel sem működött olajozottan a Denver offense-je és elképzelhető, hogy amíg Peyton ujjaiba nem állnak vissza az idegek, nem is lesz jobb.

Bezzeg a Kansas idegenben verte J.J. Wattékat! Alex Smith 243 yard mellett kiosztott három TD passzt is, ebből kettőt a Kelcének. Úgy verték meg hét ponttal a Houstont, hogy Jamal Charles nem is parádézott, csupán 57 yardot futott, ám így is volt egy elkapott hat pontosat.

Nehéz megjósolni egy forduló után, hogy a Denver összekapja-e magát vagy épp a Chiefs folytatja a jó szereplést és sikerül meglepni a Broncost is. Pedig most nagy esélye van Smith-éknek, hogy odavágjanak a vendégeknek, ha már három éve nem sikerül megverni őket és az utóbbi években Manningék nem álltak meg 20 termelt pont alatt. Most lehet rajtuk fogás.

Tipp: Pontok száma 42 felett @ 1.92