Üdvözöl a Lambeau Field


Green Bay Packers1.14  Atlanta Falcons6.10
A Packers 9-3-mal vezeti csoportját és egyben a ligát is bár az változhat a mérkőzésig, hiszen a Philadelphia és az Arizona játszik addig.

Rendkívül jó formában várják a mérkőzést Aaron Rodgersék, mérlegük utolsó 9 meccsükből egy vereség és nyolc győzelem. Múlt héten például nagy harcban múlták felül a Tom Brady által vezetett Patriotsot.

Rodgers talán a legnagyobb esélyese az alapszakasz legértékesebbjének járó díjra. Harminckét TD passza mellé mindössze háromszor adta el a labdát, ami hatalmas teljesítmény.

Az ellenfélnél kevésbé jók a kilátások, viszont idén ez lehet az a csoport ahonnan negatív mérleggel is be lehet jutni a rájátszásba. A Falcons ugyanis 5-7-tel áll és vezeti a divízióját.

Ettől függetlenül valószínűsíthető, hogy hatalmas pofonba fognak beleszaladni, ugyanis a liga legrosszabb passz elleni védekezői.

Matt Ryan egyébként még Rodgersnél is többet passzol csak kevesebb pontszerzés és több interception lett belőle idén, mint kellett volna. Kedvenc célpontja Julio Jones, aki már 1169 yardot kapott el. Roddy White elkapójára valószínűleg nem is számíthat majd ugyanis edzeni se edzett játéka kérdéses. Akárcsak a túloldalon az egyik corner back, Sam Shields-é is.

A két csapat utolsó három egymás elleni mérkőzését rendre a Green Bay nyerte. Nem lesz ez most se másképp.

 

Tipp: Green Bay -7,5 a félidőben @ 1.90