Üdv Európa!


Jacksonville Jaguars2.95  Buffalo Bills1.42
Nincs év 2013 óta, amikor ne menne Londonba a Jacksonville lejátszani egy „hazai” mérkőzését. Ráadásul öt évvel megtoldották ezt a szerződésüket és mellé pakoltak még egy 2025-ös hosszabbítási opciót.

Na, nézzük a csapatokat! A Jaguárok jelenleg 1-5-el állnak és négy meccses nyeretlenségi sorozatban vannak. Múlt héten például a rém gyenge Texans verte meg őket.

Pedig Blake Bortles a liga hetedik legtöbb yardját dobó irányítója. Persze nem ezen múlik, de már dobott a csapattársaknak 13 touchdown passzt, amivel szintén a liga elitjébe tartozik. A probléma az, hogy az interceptionök terén is az elsők között van.

T.J. Yeldon játéka kérdéses. Az idei draft második körében hozta el a running backet a Jags és sok reményt fűznek hozzá: 291 yardot hozott össze és egy TD-t. Az egyetemen öt yard felett átlagolt futásonként, ám a nagyfiúk között ez visszacsúszott 3,6-ra.

A Jacksonville rossz formája ellenére még így is lehet esélye a Bills ellen. Tyrod Taylor és Sammy Watkins se fog játszani, ami annyit jelent, hogy ezen a héten is – akárcsak a hatodikon fordulóban – E.J. Manuel fogja irányítani a Bölényeket.

A Cincinnati ellen nem játszott rosszul, de ott egy erősebb játékerőt képviselő csapat ellen azért nehéz dolguk volt. Ki is kaptak. Egyszer eladta a labdát, viszont volt egy futott és egy passzolt hat pontosa is szóval nem hozott csalódást keltő játékot.

Még ez a megtizedelt Buffalo is erősebb a Jagsnél és a Bills formamutatója szerint most nyerniük kell, hiszen múlthéten kikaptak és az idei szezonjuk egyelőre úgy néz ki, hogy: WLWLWL…

Tipp: LeSean McCoy TD @ 1.65


San Diego Chargers1.52  Oakland Raiders2.60
Jöjjön egy csoportrangadó az AFC Nyugati divíziójából. Habár mind a két csapat negatív mérleggel áll, jó mérkőzésnek ígérkezik kettejük csatája.

A Chargers múlt héten Philip Rivers űrjátékával együtt kapott ki a Green Baytől. Rivers 503 yardot (!!!) dobott a Packers védelme ellen és a ligában is elhúzott a többi irányítótól a maga 2116 yardjával egyelőre egyedül ő lépte át a 2000-es határt (12 TD, 5 INT).

A csapat mégis 2-4-el áll, amiből két vereség bőven elkerülhető lett volna (Minnesota, Pittsburgh). Meg kell kezdeniük a felzárkózást, ha oda szeretnének érni a wild card helyek egyikére.

A vendégek is csak azért állnak jobban a csoportban, mert ők már pihentek egy hetet. Az Oakland az elmúlt évek gyötrődése után mutat egy kis életjelet. Lett egy középszerű irányítójuk Derek Carr személyében, viszont a két fiatal Amari Cooper és Latavius Murray jó döntés volt a vezetőség részéről és hozzák a jó formát.

Coopert az első kör negyedik cetlijével húzta be a Raiders és 13,8 yardot kap el átlagban. Szerzett már két TD-t is. Ígéretes tehetség az biztos.

A zsinórban két vereség ellenére nincs rossz formában a Chargers egy jól kifogott nappal könnyedén verhetik az Oaklandet.

Tipp: Chargers -3,5 @ 1.86