Túl a féltávon


Cincinnati Bengals1.16  Cleveland Browns5.60

Tovább írhatja a történelmi szezonját a Cincinnati, ugyanis soha nem kezdett még fennállása óta 7-0-al. Most pedig egy könnyebbnek ígérkező meccsen még tovább nyújthatják a sikersztorit.

Múlt héten a Bengals a Pittsburgh Steelershez látogatott és bár sikerült győzniük, elég keservesen ment a játék. Andy Dalton egy TD passzal és két INT-tel fejezte be a meccset. Szerencséjükre a visszatérő Big Ben nem a régi önmagát hozta és szép számmal szórta a labdákat a Bengals védőinek.

A.J. Green jó játékkal rukkolt elő a tizenegy elkapásából 118 yardot sikerült összehoznia és az egyiket touchdownra váltotta.

Minden jel arra mutat, hogy nem lesz nehéz dolga Daltonéknak. A Browns védelme a liga 30. helyét foglalja el. A futás elleni védekezésük a legborzasztóbb, meccsenként 147 yardot engednek, szóval lehet ez Bernard napja lesz a running back poszton.

A vendégek mellett talán az szólhat, hogy úgy néz ki, Johnny Manziel fog kezdeni. A tavaly draftolt irányító meglehetősen kevés szerepet kap csapatában, de most Josh McCown sérülése következtében megmutathatja, hogy helye van a csapatban. Volt már, hogy be kellet ugrania idén és a pályán töltött playek alatt egy interceptiont és három touchdown passzt adott.

Az előző játékhéten a Cleveland tizenhárom pontos előnyben is volt az Arizona ellen, végül mégis kikaptak hála a pont nélküli második félidejüknek. Előtte vereséget szenvedtek a St. Louis-tól és a Denvertől is, ergo nincsenek valami jó formában. Mérlegük sem az igazi, hiszen a csoport utolsó helyén állnak holtversenyben a Baltimore-ral. Úgy fest, hogy számukra nem lesz rájátszás idén sem.

A meglepetés ugyan mindig benne van a meccsekben, de a Bengals már legyűrt pár nagy csapatot. Ráadásul tavaly decemberben is egy sima 30-0-s találkozó kerekedett a két csapat összecsapásából. Persze a Cincinnati javára.

Tipp: Pontok 45,5 felett @ 1.92