Tovább dübörög az NFL


Baltimore Ravens1.10  Jacksonville Jaguars7.50
Sima mérkőzésnek ígérkezik, de a Jaguars okozott már idén meglepetést szóval nem mehetnek biztosra Baltimore-ban.

A 8-5-tel álló Ravensnek kötelező ezt a meccset megnyernie. Az idén legkiélezettebb csoportban az AFC North-ban egy-egy mérkőzés fog dönteni a rájátszásba jutásért. Múlt héten Miamiból jöttek el győztesen egy hatalmas fordításnak köszönhetően.

Joe Flacco azért nincs olyan formában, mint két éve mikor Super Bowl-t nyertek, de nem rossz az a 22 TD csak sok mellé a 9 interception. Futásban pedig tökéletesen megtalálták Ray Rice utódját Justin Forsett személyében. 1080 yardnál tart már és 8-szor futott már az endzone-ba is.

Jacksonville-ben már más a szitu. Blake Bortles által irányított csapat 2-11-gyel áll. Gondolom, mondani se kell, hogy már esélytelen a továbbjutásuk. Legalább jót draftolhatnak jövőre, mint ahogy azt már csinálják jó pár éve.

Védelmük az utolsók között van, főleg a futás elleni. És akkor most jön Justin Forsett…

Tipp: Justin Forsett TD @ 1.62


Philadelphia Eagles1.57  Dallas Cowboys2.47
A csoport két első helyezettje csap össze, mindkét csapat 9-4-gyel áll csak a Sasokat sorolják előrébb a hosszabbítás nélküli meccsei miatt.

Nick Foles még mindig sérült viszont Mark Sanchez nem is olyan rosszul vette át a karpálcát, mint ahogy attól féltek. Közel 400 yardot tesznek meg meccsenként, ami a liga ötödik legjobbja.

LeSean McCoy 1068 yardot futott eddig össze. Hatalmas csata várható ebben az ellenféllel hiszen DeMarco Murray (aki vezeti a tabellát futásban) 1606 yardnál tart. Ez kettejük csatája is.

A Dallas jól hangolt a meccsre. Kitömték a Medvéket Chicagoban, viszont az Eagles kikapott otthon a címvédő Seahawks-tól. Tőlük azért nem szégyen kikapni.

Két héttel ezelőtt játszottak hálaadás napján és ott a Phili lelépte a Cowboyokat Dallasban.

Kiélezett mérkőzés várható és remélhetőleg a végjátékig nyitott marad a győztes kiléte.

Tipp: Pontok 49 felett @ 1.41

Eredő odds: 2.28