Tapadnak az Óriások a Dallasra


Cleveland Browns3.40  NY Giants1.34
A hazaiak a múlt héten is kikaptak és ez már nem is meglepetés. A Pittsburgh meg őket őket 24-9-re és így a Browns 0-11-gyel áll.

Cody Kessler nem léphet pályára sérülés miatt a 12. héten így valószínűleg McCown fog irányítani, aki már múlt héten is pályára lépett és 27 dobásából 14 embert talált, nem adta el a labdát és adott egy TD passzt is Barnidge-nak. Egyébként sok jót nem lehet elmondani a Brownsról; csak a 49ers védelme gyengébb náluk a ligában. A negyedik legkevesebb yardot teszik meg a támadóalakulattal és az ötödik legkevesebb pontot szerezték eddig az alapszakaszban. A Browns úgy fest ismét 1/1-et húzhat majd a drafton.

A vendégek játéka már sokkal izgalmasabb. Tapadnak a Dallasra, akik már tíz nyert meccsnél tartanak zsinórban. A Giants-en nagy nyomás lesz majd, mikor újra találkoznak a Stars-szal, hiszen egyelőre csak ők tudták őket legyőzni idén.

A 7-3-al álló New Yorki csapat ötmeccses győzelmi szériában van és jó eséllyel meg lehet a hatodik a Cleveland ellen. Teljesen mindegy, hogy kit fog megverni a Browns először a szezonban (ha fog), de az óriási blama lesz a vesztes csapatnak.

Vasárnap alighanem kedvére ficánkolhat majd az Odell Beckham – Victor Cruz – Sterling Shepard elkapó trió a pályán és ez a mérkőzése tökéletes ráhangolódás lehet a jövő heti Steelers elleni nehéz meccsre.

Tipp: Odell Beckham Jr. TD 1.70


Denver Broncos1.55  Kansas City Chiefs2.55
A találkozó fő kérdése, hogy melyik csapat tud majd ellépni a másiktól? Borzalmasan erős és egyben szoros az AFC Nyugati divíziója, hiszen az Oakland vezet 8-2-el és utánuk a Denver és a Kansas is 7-3-al áll. Az Oakland ráadásul a Carolinaval játszik a hétvégén és ki tudja, lehet épp a jó oldalát mutatja majd a Panthers.

A Denver kisebb hullámvölgyön lehet túl, ha nyer, hiszen utolsó hat meccsükből hármat húztak be és hármat elvesztettek.

A Broncos védelme még mindig a legjobbak között van. A passzok elleni védekezés kifejezetten a specialitásuk még úgy is, hogy nélkülözniük kellett Aqib Talibot az utóbbi hetekben.

A Denvernek múlt héten szünete volt, míg a Chiefs vereséget szenvedett a Tampa Bay-től 19-17 arányban. Sokat érő győzelem lesz a csapatnak, amelyik nyer, de még lesz esélye visszavágni a másiknak is, hiszen az utolsóelőtti fordulóban még megmérkőzhetnek egyszer.

Tipp: Kansas 17,5 pont alatt 1.78