Szenvedés mindkét oldalon


Houston Texans1.45  Indianapolis Colts2.82

A hazaiak múlt héten is kikaptak és 1-3-al állnak a csoport harmadik helyén. Óriási mázlijuk, hogy az év elején Super Bowl esélyesnek kikiáltott Indianapolis gyengélkedik és 2-2-vel vezeti az AFC déli divízióját.

Az Atlanta 48 ponttal hintette meg azt a kőkemény defense-t, akiket úgy eladnak J.J. Wattal, hogy mindenki úgy gondolja, ők a legjobbak. Holott már tavaly is csak a középmezőnybe tartoztak. Persze azért J.J. Watt megérdemli az év védője díjat, ezt nem akarom tőle elvenni. Julio Jones nélkül tett fel nekik majd ötven pontot a Falcons, Devonte Freeman annyira extrát alkotott a három TD-jével, a 68 futott yarddal és a 81 elkapottal, hogy még fantasy ligában is ő szerezte a legtöbb pontot a fordulóban.

Az tény, hogy nem volt könnyű a sorsolásuk, de talán még egy győzelmet bepréselhettek volna a tampain kívül. Ez az irányító kérdés nem tesz jót a Texansnak az biztos. Hol Mallett játszik, hol Hoyer. Plusz most még kidőlt egy célpontjuk is Nate Washington személyében.

Pechükre a mai meccsre visszatér Andrew Luck a Coltsba. Bár idén még ő se alkotott maradandót, de azért javuló tendenciát mutatnak a kékek.

A Bills és a Jets elleni vereség után kezd magára találni az Indy. Jött két győzelem: egy pontgazdag rangadó a csoport rivális Titans ellen és egy pontszegény, hosszabbításos, ellenfél által kihagyott mezőnygólos győzelem is becsúszott.

A védelem a liga hátuljában van, az offense pedig szintúgy. Többet vártunk tőlük idén, de lehet, hogy majd most beindulnak. Egy Houston elleni győzelem nagyot lendíthet a csapaton, aztán egyenes út a playoffba.

Tavaly egyébként kétszer találkoztak egymással és mind a kétszer az Indianapolis nyert – bár nehéz és nem is célszerű a tavalyi csapatokat és formákat az ideihez hasonlítani.

Tipp: Első pontszerzés – Texans @ 1.70