Sorsdöntő találkozók


Buffalo Bills2.40  NY Jets1.60
A Buffalónak már nincs esélye bekerülni a playoffba, viszont Rex Ryan kőkeményen odaszúrhat a tavalyi munkaadójának, ugyanis ha megverik a Jetset és a Pittsburgh nyer Clevelandben, akkor a New Yorki gárda lecsúszik a rájátszást érő wild card helyről és legközelebb csak ősszel léphet pályára.

Az idei alapszakaszban már játszottak egyet, ahol 22-17-re tudott győzedelmeskedni a Bills. Sok a sérült, de azért vannak, akik tudják vállalni a játékot. Például Karlos Williams és Tyrod Taylor is. Meg van olyan is, aki már nem tudja: egész szezonra kidőlt a tight end Charles Clay és az elsőszámú futójuk, LeSean McCoy is.

A vendégek oldalán jobb a helyzet a sérülések terén. Múlt héten a New Englandet sikerült megverniük hosszabbításban (26-20). Így már öt meccses győzelmi sorozatban vannak Fitzpatrickék, aki pályafutása legjobb idényét tudhatja maga mögött már most!

Tipp: Jets -3,5 @ 2.08


Arizona Cardinals1.36  Seattle Seahawks3.25
Ez az a mérkőzés a héten, amit talán a legnehezebb megtippelni. Bár az Arizona elképesztő formában van és hihetetlen módon játszotta le a Green Bayt az előző fordulóban; a Seattle-t múlt heti botlásuk ellenére sem szabad leírni.

A hazaiak a Packers ellen hangolódhattak az eheti meccsre és elég jól sikerült. Az első negyed után még 0-0 volt az állás és mindenki azt gondolhatta, hogy egy szoros, pontszegény mérkőzést láthatunk. Erre a Cards mind támadásban, mind védekezésben olyat nyújtott, amit a Rodgersék ellen még nem igazán lehetett látni és végül 38-8-al mosták fel velük padlót. Ez volt zsinórban a kilencedik győzelmük: Super Bowl gyanú.

A vendégek kisebb meglepetésre buktak egyet, pedig Russel Wilson emberfeletti módban játszott az elmúlt 1-2 hónapban. Ők egy öt meccses győzelmi szériának vetettek véget a St. Louis elleni bukta miatt. Sok volt az a három labdavesztés a Seattle részéről. Azért wild card-on még bekerülnek a playoffba.

Tipp: David Johnson TD @ 1.80


Green Bay Packers1.55  Minnesota Vikings2.50
Mind a két csapat kvalifikálta magát a rájátszásba az NFC North-ból, csak még nem dőlt el, hogy hol. A csoportelsőségért játszanak ma.

Nem jött jól ez az óriás bukta az Arizona ellen a Packersnek. Nagyon gyengén játszottak. A támadófal nem tudta megvédeni Rodgers-t, aki így körülbelül egész este rohangált a védők elől vagy épp a földön volt. Ez nem az a Green Bay, amit megszokhattunk. Itt az esély a Vikingek előtt.

A vendégek könnyedén lépték le a Giants-et múlthéten. Az Odell Beckham Jr. nélkül felálló támadósor nem igazán tudott mit csinálni a Minnesota ellen. Ezzel és a Packers bukásával még maradt esélyük a jobb hely elérésére. Idén már játszottak egyet egymás ellen és akkor nem lett jó vége a lilák számára.

Tipp: Második félidőben több pont @ 2.18

Eredő odds: 8.16