Pro Bowl: Előétel a főfogásra várva


NFC1.45  AFC2.75
A nézők szavazhatják be a kedvenc játékosaikat a meccsre hosszú heteken keresztül és december közepén hirdeti ki ennek eredményét a liga. Csakhogy a rengeteg sérülés és egyéb okok miatt a játékosok előszeretettel mondják le a szereplést. Ezért manapság jóval kevesebb nézőt érdekel már a Pro Bowl, mint eleinte. Egyébként az is gyakran előfordul, hogy a beválasztott játékosok épp jövő héten játszanak a Super Bowl-ban és így egészen érthető a visszafogott lelkesedés. Most a Patriots és a Falcons játékosai mondhatták le ezért a szereplést.

De még így is lesznek nagy nevek a pályán: Odell Beckham Jr, Ezekiel Elliott, Dak Prescott, Philip Rivers, Mike Evans, Drew Brees, Von Miller, Ndamukong Suh, A.J. Green, David Johnson vagy épp DeMarco Murray. És ez csak pár név a két csapatnyi sztárból.

A Pro Bowl előtti napokban már Orlandóban tartózkodnak a játékosok és különböző furmányos, szórakoztatónak szánt versenyeken vesznek részt. A váltóversenyt az NFC együttese nyerte, míg a legjobb elkapó a Miami wide receivere, Jarvis Landry lett (0,2 másodperccel megelőzve Beckhamet).

Az irányítók pedig mi mást mérhették volna össze, mint a pontosságukat. Ezt a csatát most Philip Rivers nyerte. Volt egyébként még sokminden, az előbb említett váltóversenytől kezdve az égből leejtett labda elkapásán át, egészen a kidobósig. Utóbbi volt a legérdekesebb.

Őrült izgalmakra a mérkőzés során nem kell majd számítani, bőséges ponttermésre viszont igen. A védelmek nyilván nem veszik majd véresen komolyan a gálameccset és nem fogják a földbe döngölni a futókat. Első ránézésre az NFC kerete erősebbnek tűnik és van köztük bizonyítani vágyó újonc is, szóval esélyes a győzelmük.

Tipp: NFC -5.5 @ 1.90