Óriások az Indiánok ellen


New York Giants1.48  Washington Redskins2.72

Nem megy a New York-i gárdának: 0-2-vel állnak és kellően idegesítő lehet számukra, hogy ez két nyerhető meccs lett volna, ráadásul az utolsó percekben bukták el mind a kettőt.Tele vannak sérülttel, Victor Cruz például még mindig nem fog játszani. Jon Beason talán visszatér, de az Atlanta elleni második heti találkozón például Rodgers-Cromartie sérült le és még kétséges a játéka.

Ami kicsit megnyugtató lehet a drukkereknek, hogy Eli Manning eddig még nem adta el a labdát, igaz csak két TD passza van majdnem 500 yarddal. Eddig rá nem lehet panasz. Bár az első meccsen az ő rossz döntése miatt maradt elég ideje a Cowboysnak még egy támadásra, amivel aztán kikaptak.

A tavalyi szezon sztár-újonca és idén már a Madden borítón feszítő Odell Beckham Jr. rendkívüli mérkőzésen van túl, egy touchdownt ért csak el, de hét elkapásból 146 yardot termelt, ami több, mint 20 yard elkapásonként. Szükség lesz rá és a jó formájára ismét, ha nyerni akarnak.

A vendégek meglepetést okozva legyőzték a St. Louist. Ezáltal már jobban is állnak a fővárosiak következő ellenfelüknél (1-1). Kirk Cousins 2 TD 2 INT-nél jár egyelőre az évben, 399 yarddal.

Sérültek itt is vannak, a legnagyobb név talán DeSean Jackson. Rossz ómen a Washingtonnak, hogy az utóbbi két évben a Giants nyerte a meccseiket, szám szerint négyet.

Ideje behúzni az első győzelmét a Giantsnek és ehhez megfelelő partner lehet a Washington Redskins.

Tipp: Első pontszerzés – New York Ginats TD @ 2.75