Nincs megállás!


St. Louis Rams4.65  Denver Broncos1.21
Ritkán találkozik az alapszakaszban ez a páros. Tavaly mondjuk pont összefutottak és egy elég szoros (27-26) végeredménnyel végül a Denver került ki győztesként. Ez valószínűleg idén se lesz máshogy csak ennél egy sokkal simább mérkőzés várhat rájuk. Mind a két csapat kilenc meccset játszott eddig, de a mérlegük kicsit se hasonlít.

A St. Louis Rams az utolsó helyen áll csoportjában, az NFC Westben 3-6-os mutatóval. Mondjuk már csak az kéne annak a csoportnak, ha egy Rams is brutál erős lenne, ugyanis idén ki lehet jelenteni, hogyha van egy divízió, amit halálcsoportnak lehet nevezni akkor ez az. Előttük áll a Frisco, a Seahawks és a Cardinals is. Mindegyikük pluszos mutatókkal szóval a Rams rájátszásba jutási esélyei igen csekélyek.

A Denver idén is erősen Super Bowl esélyes. 7-2-vel állnak csoportjuk élén, de tapad rájuk a Chiefs (6-3). Feléjük billen a mérleg nyelve.

Tipp: Broncos -9 @ 1.92


Indianapolis Colts1.62  New England Patriots2.35
2009-ben, még a Manning-érában tudta legyőzni utoljára a Colts a Tom Brady által vezetett New Englandet. Azóta négy meccsük volt egymás ellen és mindet behúzta a Pats. A hazai pálya ez esetben az Indinek kedvezhet, de elnézve a Pats formáját nehéz lesz győzedelmeskedni.

Mind a két csapat pihenőhétről érkezik. A sérülések rendbe jöhettek, regenerálódtak a játékosok. A Colts eddigi utolsó meccsén a Giants-et gyűrte le nagyarányú győzelemmel. Míg a Pats a végső győzelemre is esélyes Denvert verte el hazai környezetben. Ettől aztán ők is esélyessé váltak.

Andrew Luck vezeti az irányítók listáját a dobott yardok számában, míg vetélytársa Tom Brady egyelőre csupán a 9. helyen tartózkodik ezen a ranglistán. Viszont Luck háromszorosát dobta már interceptionből, mint Brady.

Nagy harc várható a pályán, passzjátékkal dominálva.

Tipp: Pontok 57,5 felett @ 1.92

Eredő odds: 3.69