NFL: zakóval kezd a címvédő?


Denver Broncos 1.28, Baltimore Ravens 3.75
Peyton Manningéket sokan már az előző szezonban is a titkos esélyesek között emlegették, és a coloradóiak annak rendje és módja szerint el is meneteltek a rájátszásig, ahol azonban közbeszólt a kulcsszituációknál ihletett formában játszó Baltimore Ravens, és nemhogy kiejtette vendéglátóját, de egyenesen legyűrte minden ellenfelét, és elhódította története második Super Bowlját Ray Lewis búcsúmeccsén. Ray Lewis már nincs, ahogyan Ed Reed sincs, John Harbaugh gyakorlatilag újrahúzta védelmét – például a Denverből elhozott Elvis Dumervillel –, amely elkaphatja a fonalat, és minden esélye megvan arra, hogy jó szezont produkáljon, de elképzelhető, hogy a nyitófordulóban túl nagy falatot próbálnak a szájukba tömni.


Az eddig is kiváló Broncos-offense ugyanis kiegészült egy újabb remek fegyverrel, méghozzá Tom Brady kedvenc zsebrakétájával, Wes Welkerrel, aki Manning egyik kedvencét, Brandon Stokelyt pótolhatja slot receiverként, és valószínűleg nem lesznek rá nagyok a korábban 14-esben szereplő elkapó cipői. Welker ugyanis ligaelit minőséget képvisel, és elképesztő számokat produkálhat egy olyan irányítóval, mint Manning – tehát a fantasy-játékosok számára is megfontolandó választás. Ami pedig a sportfogadók számára megfontolandó, az a remek pénzt fizető hosszabbítás, ugyanis a két csapat legutóbbi találkozóján is túlórázott a Mile High Stadionban januárban, és eleve hasonló erőket képviselnek. Noha idén erősebbnek tűnik az otthon játszó Broncos, és az elmúlt 11 év nyitómeccsei közül csak egyen volt hosszabbítás (Pittsburgh Steelers–Tennessee Titans, 2009), mindenképp megfontolandó a rendes játékidő végére behúzott x.


Konzervatív tipp: 1 @ 1.28


Bevállalós tipp: eredmény a negyedik negyed végén X @ 18.00


Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!