NFL: Újra Ice Bowl lesz?


Green Bay Packers 1.38 Dallas Cowboys 3.15

Titánok harca ez, hiszen a Packers nyolc meccs óta nem talált legyőzőre hazai pályán, míg a Dallas nyolcmeccses győzelmi szériában van idegenben.

Ezt a mérkőzést a legendás 1967-es NFL-döntő után, a rettentő hidegben megrendezett Ice Bowl visszavágójaként harangozták be. Hideg most is lesz, ez még a Green Baynek kedvez, az viszont már kevésbé, hogy a hírek szerint Aaron Rodgers a pihenőhéten sem tudott teljesen felépülni a lábában szenvedett kisebb szakadásból, és az orvosok szerint egészen biztosan hátráltatni fogja a játékban.

A Cowboysnak lélektanilag sokat jelenthet, hogy az előző körben hátrányból jött vissza a Detroit Lions ellen, és hazai pályán kiizzadták a továbbjutást, még ha ehhez kellett az is, hogy a bírók a hajrában döntő hibát vétsenek, amellyel a Dallasnak kedveztek.

Tipp: összpontszám 52 felett @ 1.97

Denver Broncos 1.34 Indianapolis Colts 3.40

A két csapat az idei szezonban már játszott egymás ellen az első fordulóban és akkor is a Denver élvezte a hazai pálya előnyét és ki is használta ezt: 31-24-re verte meg a Colts-ot.

Peyton Manning és bandája legutóbbi tíz tétmérkőzését megnyerte otthon, utoljára a San Diego Chargers tudott győzni Coloradóban még 2013 decemberében. Az idősebb Manning egyébként emberére talált Andrew Luck személyében, ugyanis ők ketten együtt 79 touchdown passzt osztottak ki az alapszakaszban és mindketten 4700 yard felett termeltek.

A hazaiak elég cefetül állnak a sérültlistán: Quanterus Smith defensive end biztos nem lép pályára de Brandon Marshall és Mitch Unrein szereplése is kérdéses a védelemben. A vendégek ebből a szempontból nyugodtabbak lehetnek, hiszen egyelőre úgy néz ki, hogy minden játékosuk tudja vállalni a játékot. Ettől függetlenül nagy meglepetés lenne, ha győzni tudnának Denverben.

Tipp: Demaryius Thomas TD @ 1.67