NFL: Tapadni készülő csapatok csatája következik


Tennessee Titans1.55  Jacksonville Jaguars2.55
A Titans 3-4-el áll a csoportjában miután múlt héten vereséget szenvedett a szintén csoportellenfél, Indianapolis Colts ellen: 34-26-ra gyűrték le őket, de sokáig nem engedték el a Coltsot, ráadásul Andrew Luckéknak minden bejött azon a meccsen.

Marcus Mariota 232 yardot passzolt és 2 TD passzt osztott ki, viszont volt egy elvesztett labdája is, amit az Indi vissza is hordott egy touchdownra. DeMarco Murray ismét megfutotta a részét a maga 107 yardjával és egy TD-jével.

Tennessee-ben egyébként rendesen összerakták a futás elleni védelmet. A hatodik legkevesebb yardot engedik ellenfeleiknek. Passz ellen pedig a liga középmezőnyébe tartoznak. Egy győzelem esetén tapadhatnának a Colts – Texans kettősre, akik jelenleg még előttük állnak a divízióban.

Az ellenfél pedig a Jax Jags. A Jaguárok is kikaptak múlthéten, csak nekik szinte sanszuk sem volt a találkozón az Oakland ellen. Már a félidőben 20-6-ra vezetett a Raiders, a vége pedig 33-16 lett.

Bortles kétszer is eladta a labdát, de legalább Julius Thomasnak adott egy TD passzt. Csak ez lehet, hogy nem lesz elég a Titans ellen sem. Valamint a running backeknek is fejlődniük kéne; egyelőre Chris Ivory nem talált magára az új csapatában, a Raiders ellen is csak 48 yardot futott ráadásul azt szinte egyszerre, hiszen a leghosszabb futása 42 yard volt. Most is felkötheti a nadrágját, hiszen a Titans jól védekezik a futók ellen.

Tavaly az első egymás elleni meccsük során, egy szoros mérkőzésen a Jags jött ki jobban, de a visszavágón kitömték őket Tennessee-ben. Mariotáék biztos most is erre készülnek.

Tipp: Első TD – Titans 1.74