NFL: pontesőt várunk az első fordulóban


New Orleans Saints 1.58, Atlanta Falcons 2.40
Két remek csapat és két precíz támadógépezet feszül egymásnak az NFC South trónjáért vívott harcban már az első fordulóban. Azok után, hogy a Saints tavaly Sean Payton vezetőedző eltiltása mellett csak egy volt a három 7–9-cel záró déli NFC-csapat közül, idén újra felemelkedhet a Falcons mellé, és bőven a rájátszásért küzdhet majd. A két társaság – főleg a két kiváló, rengeteg fegyverrel rendelkező irányítónak köszönhetően – rendre pontgazdag meccseket játszik egymás ellen: a Falcons legutóbb 2006-ban szerzett 14 pontnál kevesebbet ebben a párosításban, míg a Saints azóta csak kétszer volt 20 pont alatt. Tavaly a Superdome-ban 31–27-re nyert a Saints, és ezúttal is hasonló eredményre számítok kicsit nagyobb különbséggel, mondjuk, 34–23, de mindenképpen élvezetes meccs lesz rengeteg ponttal.
Tipp: az összpontszám 54.5 fölött lesz @ 1.95 

Buffalo Bills 4.40, New England Patriots 1.22
Másik csoportrangadó, de itt csak az tűnik kérdésesnek, hogy mennyire verik el Tom Bradyék minden idők leglúzerebb csapatát (a világ összes sportágát figyelembe véve se nagyon lehet másik olyan alakulatot találni, amely zsinórban négy döntőt képes elbukni). Legutóbbi 19 egymás elleni meccsükből csak egyet tudott megnyerni a Bills, azt se értettük (34–31, 2011 szeptemberében), és ezeken a meccseken a Pats csak háromszor maradt 20 pont alatt, miközben 11 alkalommal is 30 fölé jutott. Mivel a legutóbbi négy alkalommal a Buffalo is 20 pont fölött volt, számíthatnánk itt is pontesőre mindkét oldalon, csak az a bökkenő, hogy a Billst az utóbbi években egy jedi, Ryan Fitzpatrick irányította, míg az újonnan kinevezett Doug Marrone vezetőedző csak két padawan közül válogathat.

Tipp: New England győzelem -10-ről @ 2.00 

San Francisco 49ers 1.42, Green Bay Packers 2.90
A nyitóforduló talán legnagyobb rangadója a Packers nyugati parti látogatása a Super Bowlt elbukó 49ers otthonában, aki nem mellesleg az idei szezon egyik legnagyobb esélyese (@ 5.50). 2000 és 2010 között mind a hét egymás elleni meccsüket a Packers nyerte (rájátszással együtt), viszont a Harbaugh-korszakban két győzelmet aratott a 49ers (30-22, 45-31 – utóbbi januárban, playoff-meccsen). Mivel egyik támadóegység jobb, mint a másik, a pontok várhatóan nagy számban fognak érkezni mindkét oldalról még úgy is, hogy a San Franciscónak a védelme is ligaelit – Aaron Rodgers ugyanis hasonlóan elit offense-t vezet, tehát a meccs legérdekesebb csatája a Packers támadói és a 49ers védői közötti lehet, de Kaepernick megállítása is szép feladat lesz a Green Bay #D számára. A meccs összességében a San Franciscónak áll, de mi bármilyen kimenetellel jó pénzt kereshetünk.

Tipp: az összpontszám 49 fölött lesz @ 1.91 

A tippsor eredő szorzója: @ 7.14 


Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!