NFL a javából!


Chicago Bears3.30  Green Bay Packers1.35
Egy csoportrangadó, ami kezd évek óta egyre egyoldalúbbá válni. A Green Bay dominál évek óta az NFC North divíziójában és ez idén se lesz másképp. Hiába Jordy Nelson hiánya, Rodgers megtalálja majd, kinek lehet passzolni. Még Randall Cobbnak is, a másik elkapó sztárjuknak is kisebb sérülése van, a vállával bajlódik, de ott lesz a pályán, ehhez kétség sem fér.

A tavalyi alapszakasz MVP-je Aaron Rodgers, ha ott folytatja, ahol abbahagyta, akkor könnyedén átgázolnak ezen a Chicagón. Itt még a hazai pálya előnye se fog számítani.

A Chicago mellett az szólhat, hogy ez az első forduló, és ha van egy kis szerencséjük, akkor nem fog egyből olajozottan működni a Sajtfejűek gépezete, de még így is nehéz dolguk lesz. Pláne, hogy megszabadultak a legjobb elkapójuktól, Brandan Marshalltól.

Tipp: Cobb TD @ 1.80


Buffalo Bills2.15  Indianapolis Colts1.73
A hazaiakra első ránézésre azt lehet mondani, hogy jó a keret, jó az edző. Talán csak egy poszton lehet hiányérzetünk velük kapcsolatban, ám pont az a poszt, ami a legfontosabb: az irányító. Tyrod Taylor és Matt Cassell próbálja majd megoldani a gondokat. A védelem elit szintű lesz és bár a védelmek nyerik a bajnokságot, irányító nélkül az is nehéz.

Bezzeg a másik oldalon! A Colts veteránokat igazolt a nyáron és az évek óta top offensek közé tartozó csapat most még erősödött is. Frank Gore személyében minőségi futót hoztak el a 49ersből. A védelemben lesz pár hiányzó, de ennek ellenére legyűrik majd a Buffalót.

Hiába nyert a Bills az utolsó négy egymáselleni meccsükből hármat, most még Rex Ryan edző személye se fog tudni segíteni.

Tipp: Bills 21,5 pont alatt @ 1.85


Dallas Cowboys1.39  New York Giants3.10
A végére pedig jöjjön egy újabb csoportrangadó.

Óriási kérdőjel fogalmazódhat meg Dallasban a futóposzt helyén. A két sztárja közül csak egynek tudott szerződést adni a Cowboys. Végül Dez Bryantet választották DeMarco Murray helyett, így tehát a tavaly a legtöbb yardot futó running-backet a Phili vette magához. Tony Romo előtt nagyon jó támadófal lesz, úgy néz ki idén egy passzolós Dallas-t láthatunk majd.

New York! New York! Nehéz szezon lesz és idén se lesz rájátszás, úgy fest. Egy ilyen Philit és Dallast nehéz maguk mögé utasítani. Hiába van ott a sztár elkapó duó: Odell Beckham Jr. és Victor Cruz.

Eli Manninget idén sem tudják majd megvédeni a pass-rusherektől. Ráadásul a védelem legjobbjának, Jason Pierre-Paulnak egy „jól sikerült házibuli” során tűzijátékozni volt kedve. Ez olyan jóra sikerült, hogy egy ujja bánta az ötletet. Akárhogy is nézzük nem áll jól a szénája a Giantsnek.

Tipp: Hazai/Hazai 1.80

Eredő odds: 5.99